Kaksi Kitaraa avaa verkkokaupan ja laajentaa maksutapavalikoimaa

Kaksi Kitaraa avaa verkkokaupan ja laajentaa maksutapavalikoimaa

Osta silloin kun sinulle sopii!
Verkkokauppa on avoinna 24/7. Voit tehdä ostoksia silloin kun haluat. Voit myös rekisteröityä verkkokauppaan ja tehdä jatkossa ostoksia entistäkin helpommin. Mikäli sinulla on kysyttävää rekisteröitymisestä tai tuotteista, ole yhteydessä asiakaspalveluumme kaksikitaraa@hotmail.com tai puhelimitse numeroon  040 967 6202. Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin mahdollisimman pian.

Pääset jatkossakin testaamaan tuotteita myymälässä, joka on avoinna Tampereen Epilässä tiiistaisin ja torstaisin kello 12-17.30 ja lauantaisin kello 11-15 . Muina aikoina palvelemme myymälässäkin sopimuksen mukaan. 

Käytä sinulle sopivinta maksutapaa
Voit maksaa ostoksesi verkkopankissa tai valita maksutavaksi laskun tai osamaksun. Maksu tapahtuu Klarna Checkoutin välityksellä näillä maksutavoilla:
Klarna - Maksa nyt: Voit maksaa ostoksesi heti suomalaisten pankkien verkkomaksuna.
Klarna - Maksa myöhemmin: Saat 14 vuorokautta maksuaikaa laskulle, joka lähetetään sinulle, kun ostamasi tuotteet on toimitettu.
Klarna - Pilko maksut: Pilko maksusi, jolloin tilauksesi summa jaetaan joustaviin kuukausimaksuihin.

Myymälässä voit lisäksi maksaa käteisellä sekä pankki- ja luottokorteilla. 

Matkahuolto kuljettaa paketit jopa kotiovellesi

Voit jatkossa valita Matkahuollon kuljetuksista Lähellä -paketin, Bussipaketin tai Kotijakelun. Lähellä -paketti on käytössä kaikilla niillä toimituksilla, joiden yhteispaino on alle 30 kiloa. Bussipaketti puolestaan on käytössä 55 kiloon asti. Saat lähi- ja bussipaketeista Matkahuollon seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata pakettisi matkaa luoksesi. Kotiinkuljetukset toimitetaan arkisin erikseen sovittuna aikana. 

Toimitamme kaikki yli 300 euron tilaukset lähi- ja bussipaketteina veloituksetta! 

Vaihtosoitinhyvitykset toimivat myös verkkokaupassa
Otamme jatkossakin vastaan vaihtosoittimia, joiden arvo hyvitetään ostohetkellä. Voit myös näissä tilanteissa maksaa ostoksesi Klarnalla. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja saat tarkemmat toimintaohjeet vaihtosoittimen toimittamiseen.

Vilkkaasti vaihtuva valikoima

Soitinkaupan valikoima myymälässä ja verkkokaupassa on laaja ja vaihtuu nopeasti. Ilmoita, jos kaipailet jotakin tiettyä tuotetta, niin otamme toiveesi huomioon tulevia hankintoja tehdessä. 

Kysy rohkeasti apua - Kaksi Kitaraa palvelee ystävällisesti ja asiantuntevasti
Kun sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä. Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse ja sähköpostitse joustavasti päivittäin. Myymälä palvelee tutussa paikassa tutuin aukioloajoin: Epilän kauppa Haapalinnan torilla on avoinna tiistaisin ja torstaisin kello 12-17.30 sekä lauantaisin kello 11-15.

Yhteystiedot:
kaksikitaraa@hotmail.com
040 9676202