Meille on hurjan helppo saapua!

Meille on hurjan helppo saapua!

Uusi kauppamme avautui maaliskuun alussa osoitteessa Pispalan valtatie 124, 33270 Tampere. Kaupan takapihalla on hyvin maksuttomia parkkipaikkoja ja lähin bussipysäkkikin on ihan muutaman kymmenen metrin päässä. Polkupyörille on tilaa pääoven edessä katoksessa. 

Pispalan valtatielle pääsee kätevästi kaikkialta. Se on lähellä Tampereen keskustaa olematta kuitenkaan keskustan ruuhkissa. 

Jos suunnittelet tulevasi bussilla, voit katsoa aikatauluja täältä. Pispalan valtatie on vilkkaasti liikennöity ja bussin kyytiin pääsee muutamassa minuutissa kyllä ilman aikatauluakin. Perille tulevat Tampereen suunnasta ainakin bussit nro 7,8, 14, 15, 29 ja 70Y. Lähin pysäkki on nimeltään Epilä 1518. 

Bussimatka Keskustorilta perille saakka kestää noin 15 minuuttia. Omalla autolla hurautat matkan vielä nopeammin. Koska kauppa on Länsi-Tampereella, pääsee myös Ylöjärven ja Nokian suunnilta sutjakasti perille. 

Muutaman sadan metrin päässä on myös Porintien (12) sekä Paasikiventien liittymät eli pidemmältä saapuvienkaan ei tarvitse suunnistaa perille pikkuteitä.

Tule tutustumaan valtavaan soitinvalikoimaamme ja uuteen upeaan kauppaamme! Olemme avoinna tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 12-17.30 sekä lauantaisin kello 11-15. Muina aikoina sopimuksen mukaan. Lue lisää myymälästä täältä.

Nähdään!