Raholan myymälä on avoinna sopimuksen mukaan, verkkokauppa on auki aina

Raholan myymälä on avoinna sopimuksen mukaan, verkkokauppa on auki aina

Kivijalkamyymälämme Raholassa palvelee asiakkaita perjantaista 27. maaliskuuta alkaen vain sopimuksen mukaan. Luovumme kiinteästä aukioloajasta toistaiseksi käynnissä olevien poikkeusolojen vuoksi. Muilta osin toimintamme jatkuu normaalisti ja verkkokauppa palvelee tavalliseen tapaan.

Asioi poikkeusaukiolojen aikaan kanssamme näin:

  • Tee ostoksia verkkokaupassa. Se on helppoa, vaivatonta ja turvallista. Kysy meiltä tarvittaessa apua maksu- tai toimitusvalikoiman käytössä.
  • Ota yhteyttä ja sovi vaihtosoitinten tai ostosten toimituksesta. Vaihtosoittimet kulkevat myös Matkahuollon paketteina, jolloin käyntiä myymälässä ei välttämättä tarvita.
  • Ostoksille on mahdollista tilata toimitus lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen tai vaikkapa kotiovellesi. Kun teet tilauksen arkisin viimeistään kello 15, ehtii tilauksesi saman päivän Matkahuolto-toimitukseen. Paketin matka myymälästä luoksesi kestää tavanomaisesti 2-3 arkipäivää. Viikonloppuna tehdyt tilaukset lähtevät matkaan maanantaiaamuna.
  • Voit maksaa ostoksesi turvallisesti tilisiirtona, laskulla tai osamaksulla. Kysy meiltä lisää maksuvaihtoehdoista.
  • Mikäli asiointisi verkkokaupassamme ei syystä tai toisesta onnistu, voimme hoitaa tilauksia myös puhelimitse ja sähköpostitse. Ota rohkeasti yhteyttä, etäpalveluaikamme ovat joustavat.
  • Mikäli kuitenkin sovimme tapaamisen myymälään, huolehdimme hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta sekä pidämme riittävää etäisyyttä. Odotamme myös asiakkaiden toimivan näin. Ethän asioi myymälässä kipeänä, keksimme kyllä yhdessä asioimiseen sopivamman tavan.

Älä unohda musiikkia ja sen vaikuttavuutta poikkeusolojenkaan aikana. Hio soittotaitojasi ja ole nyt se rocktähti, joka aina olet halunnut olla.

Hyvällä yhteis- ja rockhengellä tästä selvitään,


Soitinkauppa Kaksi Kitaraa
www.kaksikitaraa.com
kaksikitaraa@hotmail.com
040 967 6202