UUSI ESP LTD MH-1000HS Violet Shadow Fade

Uusi ESP LTD MH-1000HS on näyttävällä viimeistelyllä ja MH-sarjassa uudenlaisella mikityksellä toteutettu moderni laatukitara vaativaankin makuun. Kitaran mikkeinä on USA:ssa tehty Seymour Duncan Hot Rails humbucker-kaulamikki sekä Pegasus-tallamikki kelojen puolituksella. Mikit on kiinnitetty suoraan runkoon, mikä lisää presenssiä ja resonanssia.
MH-1000HS:n muita ominaisuuksia ovat mm. valikoitu mahonkirunko, näyttävä vaahterakansi quilted-viimeistelyllä sekä kolmen palan vaahterakaula sustainia lisäävällä set thru -liitoksella. Otelauta on eebenpuuta, extra jumbo -kokoisia nauhoja on 24 kappaletta. Yhdessä 25.5 skaalan ja ergonomisesti muotoillun rungon kanssa tämä paketti tarjoaa soiton helppoutta ja nautittavaa tuntumaa. Lisäksi kitarassa on Floyd Rose 1000SE kelluva talla sekä Grover virittimet.
Tämän kitaran viimeistely kääntää päät! Siinä on Violet Shadow Fade liukuvärjäys kannessa ja lavassa. Lisäksi kitarassa on mustat metalliosat, kauniit reunanauhat sekä offset block -helmiäisupotukset.

Ominaisuudet
Runko: Mahonki
Kansi: Quilted Top Vaahtera
Kaula: 3 palan vaahtera, Set-Thru-liitos
Kaulan profiili: Thin U
Skaala: 25.5
Otelauta: Macassar eebenpuu, radius 350mm
Satula: 42mm
Nauhat: 24 XJ
Talla: Floyd Rose 1000SE
Virittimet: Grover
Kaulamikrofoni: Seymour Duncan Hot Rails
Tallamikrofoni: Seymour Duncan Pegasus
Elektroniikka: Passiivi, 1x Volume, x Tone (Push/Pull), 3-asentoinen kytkin
Hardware: Musta
Otelautaupotukset: Offset Abalone Blocks
Reunanauhat: Valkoinen/Musta
Lapa: Matching Headstock
Väri: Violet Shadow Fade (VSHFD)

Hinta: 1 030 euroa