FLOYD ROSE ORIGINAL TREMOLO SYSTEM SET R2 chrome

Joulukuun alussa 2018 uutena ostettu täydellinen aito Floyd Rose Original kelluva talla täydellisenä settinä, R2 satula (leveys 42mm), tehty Saksassa, kromi. Settiä ei koskaan asennettu kitaraan, eli paketti on täysin uudenveroinen.

Floyd Rose Original Tremolo on maailman suosituin ja luotetuin kelluva talla sähkökitaroihin. Aidot Floyd Rose -tallat on valmistettu Saksassa vain erittäin laadukkaista metalliseoksista ja erittäin tarkoilla toleransseilla. Siksi ne ovat toimintavarmoja ja pitävät vireen erinomaisesti myös ammattilaisten kovassa keikkakäytössä.

Floyd Rose Original on ns. double locking -tallasysteemi, eli kielet lukitaan vireeseen satulasta ja tallasta, minkä jälkeen hienovireen säätö onnistuu tarkasti tallan viritysnupeilla. Tämän jälkeen voit käyttää kampea kovallakin kädellä ylös ja alas, ilman pelkoa vireen menettämisestä. Tässä setissä on R2-satula, joka soveltuu kauloihin, jotka ovat leveydeltään 1-5/8″ (41.30mm-42mm) ja radius 10.

Setti sisältää kaiken tarvittavan eli täydellisen tallan, helposti kiinnitettävän kammen kierrehatulla, lukkosatulan, kieltenohjaimen, jouset, runkokiinnitysosat, asennusruuvit sekä kuusioavaimet kaikkiin säätöihin.

Hinta: 220 euroa