TOIMITUSEHDOT

TUOTTEIDEN HINNAT JA ARVONLISÄVERO
Uusien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 prosenttia. Käytettyjen tuotteiden myynnissä sovelletaan marginaaliverotusta, joten ne eivät sisällä vähennettävää arvonlisäveroa. Pidätämme oikeuden tilauksen perumiseen isojen hintavirheiden kohdalla. Hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista inhimillistä hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa.

VERKKOKAUPASTA TILAAMINEN
Kun olemme käsitelleet tilauksesi, saat siitä sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Mikäli et saa tilausvahvistusta, otathan meihin yhteyttä. Tehdessäsi tilauksen verkkokaupasta, sitoudut noudattamaan voimassa olevia toimitusehtoja.

VERKKOKAUPAN MAKSUTAVAT
Voit maksaa meillä pankkien verkkomaksuna sekä Klarnan laskulla ja osamaksulla. Tutustu tarkemmin Klarnan maksuvaihtoehtoihin.

TOIMITUS JA TOIMITUSKULUT
Tilaukset toimitetaan Matkahuollon paketteina sinua lähimpänä olevaan Matkahuollon toimipisteeseen. Voit tilata tuotteille myös kotiinkuljetuksen (Matkahuollon Kotijakelu). Tilauksiin lisätään toimituskustannus, joka tulee näkyviin, kun siirryt ostoskorista kassalle. Voit seurata toimituksesi etenemistä tilausvahvistuksesta löytyvällä seurantakoodilla. Saat saapumisilmoituksen sähköpostitse tai tekstiviestillä, kun lähetys on noudettavissa. Arvioitu toimitusaika on noin 2-3 arkipäivää alkaen siitä päivästä, jolloin paketti on lähtenyt matkaan.

Kaikki tuotteet voi tilata myös noudettavaksi myymälästä. Nouto on maksuton.

TAKUU
Uusissa tuotteissa on yhden vuoden takuu, poislukien ESP:n ja Tokain Japanissa valmistetut sähkökitarat ja bassot, joilla on kolmen vuoden takuu. Potentiometreillä, vahvistimien putkilla, elementeillä ym. kuluvilla osilla on kahden kuukauden käyttöönottotakuu. Takuu ei kata virheellisen tai varomattoman käytön aiheuttamia vikoja. Ota takuuasioissa yhteys asiakaspalveluumme.

Käytetyissä tuotteissa ei ole takuuta. Käytetyt tuotteet myydään sellaisena kuin ne ovat. Jos jokin ostamassasi käytetyssä tuotteessa mietityttää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

PALAUTUKSET ETÄMYYNNISSÄ
Noudatamme palautuksissa kuluttajansuojalakia sekä Kilpailu- ja kuluttajaviraston ohjeistusta etämyynnistä. Lain tarkoituksena on antaa kuluttajalle oikeus tutustua tuotteeseen niin kuin se on mahdollista myymälässä. Tuote on mahdollista palauttaa 14 päivän kuluessa tavaran vastaanotosta. Tuotteen tulee olla palautettaessa samassa kunnossa kuin se oli myyntihetkellä. Jos palautettava tuote vastaa verkkosivulla annettua kuvausta eikä ole viallinen, vastaa ostaja palautuksen toimituskuluista. Tuotteet tulee palauttaa samalla tavalla pakattuina kuin ne olivat lähetettäessä. Palautettava tuote on palautuskuljetuksen ajan ostajan vastuulla. Pakkauksessa tulleet ohjekirjat ja oheismateriaalit ja tarvikkeet tulee palauttaa. Palautukset käsitellään viikon kuluessa palautuksen saapumisesta.

Jos haluat palauttaa tilaamasi tuotteen, ota aina ensin yhteyttä asiakaspalveluumme palautusohjeiden saamista varten. Palautusoikeus ei koske myymälästä noudettuja tai myyntitilin kautta ostettuja tuotteita. Tutustuthan huolella tuotekuviin ja -kuvauksiin. Kysy tarvittaessa lisätietoa meiltä ennen tilauksen tekemistä. 

Huomioithan, että noutamatta jätetty lähetys ei ole palautus. Veloitamme tilaajalta kuljetuksista aiheutuneet rahti- ja käsittelykulut noutamatta jääneistä paketeista.

TUOTTEIDEN NOUTAMINEN HUOLLOSTA
Huoltoon tuotuja soittimia säilytetään kolme kuukautta sen jälkeen kun huolto on valmistunut ja siitä on informoitu asiakasta. Mikäli soitinta ei noudeta kolmen kuukauden kuluessa noutoilmoituksesta, laitetaan soitin myyntiin. (Laki elinkeinonharjoittajan oikeudesta myydä noutamatta jätetty esine 15.7.1988/688 §3)

MAKSAMINEN
Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna Checkout. Voit valita maksutavaksi pankin verkkomaksun (Maksa nyt), Klarna laskun (Maksa myöhemmin) tai Klarna osamaksun (Pilko maksut). Myymälässä voit maksaa ostoksesi myös käteisellä tai kortilla.

TIETOSUOJA JA TURVALLISUUS
Pidämme huolta yksityisyydestäsi. Tilauksen yhteydessä antamasi asiakastiedot ovat meille luottamuksellisia. Tietosuojakäytännöstämme on kerrottu tarkemmin tietosuojaselostessa. Käytämme vain luotettavien yhteistyökumppaneiden ratkaisuja verkkokaupassa, maksuliikenteessä sekä kuljetuspalveluissa. Voit halutessasi tehdä ostoksia rekisteröitymättä ja kirjautumatta.

ASIAKASPALVELU
Mikäli sinulle tulee jotakin tilaukseen tai tuotteisiin liittyvää kysyttävää, olethan yhteydessä asiakaspalvelumme.

SÄHKÖPOSTI
asiakaspalvelu@kaksikitaraa.com

PUHELIN
040 967 6202