Kaksi Kitaraa on soitinkauppa Tampereella ja verkossa

Kaksi Kitaraa myy käytettyjä ja uusia soittimia sekä satoja soitintarvikkeita musiikin harrastajille ja ammattilaisille. Ostamme käytettyjä soittimia, ja otamme niitä vastaan myös vaihdossa. Palvelemme nopeasti, joustavasti ja asiantuntevasti. 


Verkkokauppa, toimitukset ja maksutavat

Verkkokauppamme palvelee osoitteessa kaksikitaraa.com. Käsittelemme tilauksia päivittäin ja toimitamme niitä arkipäivisin Matkahuollon paketteina. Toimitukset tapahtuvat nopeasti, suurin osa 2-3 päivässä. Kaikki tilaukset voi myös noutaa myymälästä aukioloaikoina. 

Toimitusten hinnat vaihtelevat tuotteiden koon ja painon mukaan. Esimerkiksi efektien toimitus maksaa 6 euroa, kitaroiden ja bassojen toimitus 12 euroa, alle 10 kiloa painavien vahvistinten toimitus 10 euroa ja yli 10 kiloa painavien vahvistinten toimitus 15 euroa. 

Verkkokaupassa ja myymälässä voi maksaa kaikilla Klarnan maksutavoilla. Myymälässä voi maksaa  myös käteisellä ja pankkikortilla. 


Myymälä ja yhteystiedot

Tampereen myymälä osoitteessa Jurvalankatu 4 on avoinna
tiistaisin kello 12-17.30
torstaisin kello 12-17.30
lauantaisin kello 11-15
Muina aikoina palvelemme myymälässä sopimuksen mukaan.

Verkkokaupassa myynnissä olevia soittimia on mahdollisuus testata myymälässä.

Puhelin: 040 967 6202
Sähköposti: asiakaspalvelu@kaksikitaraa.com
y-tunnus: 2660708-9


Huoltopalvelut

Saat kauttamme kattavat itarahuollot, esimerkiksi mikrofonien vaihdot, nauhojen hionnat javaihdot, virityskoneistojen vaihdot, satuloiden vaihdot sekä akustisen kitaranmikitykset, erilaiset sähköjen muutokset  sekä muut korjaus- ja huoltotyöt.  Lue lisää huoltopalveluista


Tietosuoja ja asiakastiedot 

Tutustu tietosuojaselosteeseemme.