VINKIT ALOITTELEVALLE KITARISTILLE - NÄIN PÄÄSET SOITTOHARRASTUKSESSA ALKUUN

Oletko aloittamassa soittoharrastusta? Me autamme alkuun sopivan soittimen valinnassa! Tärkeintä ensimmäistä soitinta ostaessa ovat soittimen koko, hyvä soitettavuus sekä soveltuvuus haluttuun musiikkityyliin. Soittamista voi opetella yhtä hyvin uudella tai käytetyllä soittimella, kunhan se on toimiva, oikein säädetty ja soittajalleen sopivan kokoinen. Kokosimme tälle sivulle muutamia ehdotuksia aloittelijoille sopivista akustisista-, elektroakustisista- ja sähkökitaroista. Kysy asiakaspalvelustamme lisää, jos haluat miettiä soittimen valintaa yhdessä. 


OTA ENSIASKELEET YHDESSÄ SOITONOPETTAJAN KANSSA

Parhaimman startin harrastukseen saat, kun opiskelet alkeet soitonopettajan opastuksella. Tutustu täällä soitonopettajaamme Jukka Holmiin.

MITÄ KAIKKEA PITÄISI HANKKIA?

Akustista kitaraa voi soittaa sellaisenaan. Hyödylliset hankittavat tarvikkeet ovat pehmustettu kuljetuspussi eli gig bag, jossa soitin pysyy suojattuna myös kuljetusten ajan. Jos haluat soittaa kitaraa seisoviltaan, hanki myös kitarahihna

Elektroakustisen kitaran voi liittää akustisille soittimille tarkoitettuun vahvistimeen esimerkiksi trubaduurikeikoilla tai jos säestät vaikkapa yhteislauluja. Elektroakustista kitaraa voi kuitenkin soittaa myös sellaisenaan. 

Sähkökitara tarvitsee parikseen vahvistimen. Kotiharjoittelussa riittää aluksi hyvin esimerkiksi kuulokevahvistin tai vaikkapa 20 wattinen combo, jossa on sekä vahvistin että kaiutin samassa kompaktissa paketissa. Mitä isompi areena on, sitä enemmän vahvistimessa tulee olla tehoja. Myös minikokoiset paristolla toimivat vahvistimet ovat aloittelijalle käteviä. Vahvistimen ja kitaran väliin tarvitaan lisäksi soittojohto.


ELEKTROAKUSTISET KITARAT ALOITTELIJOILLE

SOITINKAUPPAA LIVENÄ JA VERKOSSA


Kaksi Kitaraa on soitinkauppa Tampereella ja verkossa

Kaksi Kitaraa myy käytettyjä ja uusia soittimia sekä satoja soitintarvikkeita musiikin harrastajille ja ammattilaisille. Ostamme käytettyjä soittimia, ja otamme niitä vastaan myös vaihdossa. Palvelemme nopeasti, joustavasti ja asiantuntevasti. Kaikki verkkokaupassa myynnissä olevat tuotteet ovat testattavissa myymälässä ja lähetettävissä heti.

Verkkokauppa, toimitukset ja maksutavat

Verkkokauppamme palvelee osoitteessa www.kaksikitaraa.com. Käsittelemme tilauksia päivittäin ja toimitamme niitä arkipäivisin Matkahuollon paketteina. Toimitukset tapahtuvat nopeasti, suurin osa 2-3 päivässä. Kaikki tilaukset voi myös noutaa myymälästä aukioloaikoina. 

Toimitusten hinnat vaihtelevat tuotteiden koon ja painon mukaan. Esimerkiksi efektien toimitus maksaa 6 euroa, kitaroiden ja bassojen toimitus 12 euroa, alle 10 kiloa painavien vahvistinten toimitus 10 euroa ja yli 10 kiloa painavien vahvistinten toimitus 15 euroa. 

Verkkokaupassa ja myymälässä voi maksaa kaikilla Klarnan maksutavoilla. Myymälässä voi maksaa  myös käteisellä ja pankkikortilla. 


Myymälä ja yhteystiedot

Myymälä Tampereella osoitteessa Pispalan valtatie 124 on avoinna
tiistaisin kello 12-17.30
keskiviikkoisin kello 12-17.30
torstaisin kello 12-17.30
lauantaisin kello 11-15
Muina aikoina palvelemme myymälässä sopimuksen mukaan.

Kaikkia verkkokaupassa myynnissä olevia soittimia on mahdollisuus testata myymälässä.

Kaksi Kitaraa Soitinkauppa Oy
Puhelin: 040 967 6202
Sähköposti: asiakaspalvelu@kaksikitaraa.com
y-tunnus: 3249428-7 


Huoltopalvelut

Saat kauttamme kattavat kitarahuollot, esimerkiksi mikrofonien vaihdot, nauhojen hionnat javaihdot, virityskoneistojen vaihdot, satuloiden vaihdot sekä akustisen kitaranmikitykset, erilaiset sähköjen muutokset  sekä muut korjaus- ja huoltotyöt.  Lue lisää huoltopalveluista


Tietosuoja ja asiakastiedot 

Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

SÄHKÖKITARAT ALOITTELIJOILLE