Tietosuojaseloste, päivitetty 7.12.2018

Kaksi Kitaraa huolehtii henkilökohtaisesta yksityisyydestäsi. Asiakkaiden luottamus on arvokasta, ja siksi Kaksi Kitaraa noudattaa tätä tietosuojaselostetta. Tietosuojaselosteessa kerrotaan, miten Kaksi Kitaraa kerää ja käyttää henkilötietojasi. Voit ottaa yhteyttä suoraan Kaksi Kitaraan, jos sinulla on kysymyksiä liittyen yksityisyydensuoja- tai tietosuojakäytäntöihin. On tärkeää, että tutustut tietosuojaselosteeseen ja ymmärrät sen sisällön, ja miten voit vaikuttaa henkilötietojesi käsittelyyn. Tätä Tietosuojaselostetta sovelletaan henkilötietoihin, jotka on kerätty yhteydenottojen ja sähköpostiviestittelyjen yhteydessä. Seloste koskee myös tilanteita, joissa henkilötietoja käsitellään Kaksi Kitaraa myymälässä.

Kuka on vastuussa henkilötiedoistasi? 

Kaksi Kitaraa, yritystunnus 2660708-9, osoite Vuokonraitti 33270 Tampere, on rekisterinpitäjä henkilötietojesi käsittelyssä.

Mitä henkilötietoja kaksi kitaraa käsittelee? 

Henkilötiedot, jotka olet antanut yritykselle: Saatat antaa tietoja itsestäsi, kun käytät Kaksi Kitaraa palveluita esimerkiksi tehdessäsi ostoksia Epilän myymälässä tai tehdessäsi ostoksia kaksikitaraa.com.

Henkilö- ja yhteystietoja voivat olla nimi, laskutus- ja toimitusosoite, sähköpostiosoite, matkapuhelinnumero tai tili- ja maksutiedot. Kerättäviä tietoja voivat olla myös esimerkiksi tilaus- ja ostohistoriasi, sähköpostikeskustelut tai sosiaalisen median viestit.

Kaksi Kitaraa käsittelee henkilötietojasi seuraavia tarkoituksia varten täyttääkseen kanssasi sopimuksen tai ryhtyäkseen toimenpiteisiin, joita pyydät ennen sopimuksen tekemistä:

  • Tarkistaakseen henkilö- ja yhteystietosi
  • Hallinnoidakseen tilaustasi ja asiakassuhdettasi

Ketkä voivat päästä käsiksi henkilötietoihisi? 

Kaksi Kitaraa ei luovuta henkilötietojasi markkinointitarkoituksessa tai ilman suostumustasi kolmannelle osapuolelle, eikä itse kerää asiakastietoja kolmansilta osapuolilta, esimerkiksi osoiterekistereistä tai mainosverkoista.

Sinun oikeutesi 

Voimassa olevan tietosuojalainsäädännön nojalla sinulla on oikeus saada tietää, mitä henkilötietojasi Kaksi Kitaraa käsittelee. Esimerkkejä tällaisesta tiedosta ovat tieto siitä, mihin kategoriaan kuuluvia henkilötietoja ja mitä henkilötietoja tarkalleen Kaksi Kitaraa käsittelee, ja mitä tarkoitusta varten Kaksi Kitaraa käyttää henkilötietoja. Sinulla on myös oikeus pyytää tietojen korjausta siten, että virheelliset henkilötiedot korjataan. Sinulla on myös oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista tai rajoittamista.

Tietosuojaselosteen muuttaminen 

Kaksi Kitaraa pidättää oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta. Selosteen ehtojen muutoksista kerrotaan sivuilla www.kaksikitaraa.com. Voimassa oleva tietosuojaseloste on aina saatavilla yrityksen kotisivuilla.

YRITYKSEN yhteystiedot 

Mikäli sinulla on kysymyksiä koskien Soitinkauppa Kaksi Kitaraan suorittamaa henkilötietojesi käsittelyä, ole yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse alla oleviin yhteystietoihin.

YRITYS Kaksi Kitaraa
SÄHKÖPOSTI kaksikitaraa@hotmail.com
PUHELIN 040 9676202
KÄYNTIOSOITE Vuokonraitti, Haapalinnantori, 33270 Tampere
POSTITUSOSOITE Kraatarinraitti, 33270 Tampere