TUOTTEIDEN HINNAT JA ARVONLISÄVERO  

Uusien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 prosenttia. Käytettyjen tuotteiden myynnissä sovelletaan marginaaliverotusta, joten ne eivät sisällä vähennettävää arvonlisäveroa. Pidätämme oikeuden tilauksen perumiseen isojen hintavirheiden kohdalla. Hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista inhimillistä hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa.

VERKKOKAUPASTA TILAAMINEN

Kun olemme käsitelleet tilauksesi, saat siitä sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Mikäli et saa tilausvahvistusta, otathan meihin yhteyttä. Tehdessäsi tilauksen verkkokaupasta, sitoudut noudattamaan voimassa olevia toimitusehtoja.

TOIMITUS JA TOIMITUSKULUT

Tilaukset toimitetaan Matkahuollon paketteina sinua lähimpänä olevaan Matkahuollon toimipisteeseen. Voit tilata tuotteille myös kotiinkuljetuksen (Matkahuollon Kotijakelu). 

Klarna-maksutavalla verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan vain Klarnan kanssa sopimuksen tehneen henkilön tiedoilla tämän osoitteeseen. Klarna ei hyväksy toista toimitusosoitetta tai toisen henkilön osoitetta tilauksiin. Tuotteet toimitetaan Klarna-sopimuksessa antamasi ja Klarnan hyväksymän laskutusosoitteen perusteella.

Tilauksiin lisätään toimituskustannus, joka tulee näkyviin, kun siirryt ostoskorista kassalle. Voit seurata toimituksesi etenemistä tilausvahvistuksesta löytyvällä seurantakoodilla. Saat saapumisilmoituksen sähköpostitse tai tekstiviestillä, kun lähetys on noudettavissa. Arvioitu toimitusaika on noin 2-3 arkipäivää alkaen siitä päivästä, jolloin paketti on lähtenyt matkaan.

NOUTO MYYMÄLÄSTÄ

Kaikki tuotteet voi tilata myös noudettavaksi myymälästä. Nouto on maksuton. Myymälänoudoissa tilaukset luovutetaan ainoastaan Klarna-sopimuksen tehneelle henkilölle. Henkilöllisyys on todistettava tilausta noudettaessa. Tilausten noudossa ei hyväksytä valtakirjaa.

TAKUU

Uusissa tuotteissa on yhden vuoden takuu pois lukien ESP Japan sähkökitarat ja bassot sekä Tokai Japan sähkökitarat ja bassot, joilla on kolmen vuoden takuu. Potentiometreillä, vahvistimien putkilla, elementeillä ym. kuluvilla osilla on kahden kuukauden käyttöönottotakuu. Takuu ei kata virheellisen tai varomattoman käytön aiheuttamia vikoja.

Käytetyillä tuotteilla ei ole takuuta. Ne myydään siinä kunnossa kuin ne ovat myyntihetkellä. 

Jos sinulla on kysyttävää meiltä ostamistasi tuotteista, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. 

PALAUTUKSET ETÄMYYNNISSÄ

Noudatamme palautuksissa kuluttajansuojalakia sekä Kilpailu- ja kuluttajaviraston ohjeistusta etämyynnistä. Lain tarkoituksena on antaa kuluttajalle oikeus tutustua tuotteeseen niin kuin se on mahdollista myymälässä. Tuote on mahdollista palauttaa 14 päivän kuluessa tavaran vastaanotosta. Tuotteen tulee olla palautettaessa samassa kunnossa kuin se oli myyntihetkellä. Jos palautettava tuote vastaa verkkosivulla annettua kuvausta eikä ole viallinen, vastaa ostaja palautuksen toimituskuluista. Tuotteet tulee palauttaa samalla tavalla pakattuina kuin ne olivat lähetettäessä. Pakkauksessa tulleet ohjekirjat ja oheismateriaalit ja tarvikkeet tulee palauttaa.

Jos haluat palauttaa tilaamasi tuotteen, ota aina ensin yhteyttä asiakaspalveluumme palautusohjeiden saamista varten. Palautusoikeus ei koske myyntitilin kautta ostettuja tuotteita. Tutustuthan huolella tuotekuviin ja -kuvauksiin. Kysy tarvittaessa lisätietoa meiltä ennen tilauksen tekemistä. 

Huomioithan, että noutamatta jätetty lähetys ei ole palautus. Veloitamme tilaajalta ylimääräiset rahti- ja käsittelykulut noutamatta jääneistä paketeista.

Palautukset käsitellään viikon kuluessa palautuksen saapumisesta.

MAKSAMINEN

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna. Voit valita maksutavaksi pankin verkkomaksun (Maksa nyt), Klarna laskun (Maksa myöhemmin) tai Klarna osamaksun (Pilko maksut). Lue lisää maksutavoista. Myymälässä voit maksaa ostoksesi myös käteisellä tai kortilla. Lue lisää Klarnasta.

TIETOSUOJA JA TURVALLISUUS

Pidämme huolta yksityisyydestäsi. Tilauksen yhteydessä antamasi asiakastiedot ovat meille luottamuksellisia. Tietosuojakäytännöstämme on kerrottu tarkemmin tietosuojaselostessa. Käytämme vain luotettavien yhteistyökumppaneiden ratkaisuja verkkokaupassa, maksuliikenteessä sekä kuljetuspalveluissa. Voit halutessasi tehdä ostoksia rekisteröitymättä ja kirjautumatta.

ASIAKASPALVELU

Mikäli sinulle tulee jotakin tilaukseen tai tuotteisiin liittyvää kysyttävää, olethan yhteydessä asiakaspalvelumme.

SÄHKÖPOSTI

asiakaspalvelu@kaksikitaraa.com

PUHELIN

040 967 6202