TOIMITUSEHDOT

 

TUOTTEIDEN HINNAT JA ARVONLISÄVERO  

Uusien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 prosenttia. Käytettyjen tuotteiden myynnissä sovelletaan marginaaliverotusta, joten ne eivät sisällä vähennettävää arvonlisäveroa. Pidätämme oikeuden tilauksen perumiseen isojen hintavirheiden kohdalla. Hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista inhimillistä hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa.


VERKKOKAUPASTA TILAAMINEN

Kun olemme käsitelleet tilauksesi, saat siitä sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Mikäli et saa tilausvahvistusta, otathan meihin yhteyttä. Tehdessäsi tilauksen verkkokaupasta, sitoudut noudattamaan voimassa olevia toimitusehtoja.


TOIMITUS JA TOIMITUSKULUT

Tilaukset toimitetaan sinua lähimpänä olevaan noutopisteeseen. Voit halutessasi tilata tuotteille myös kotiinkuljetuksen. 

Tilauksiin lisätään toimituskustannus, joka tulee näkyviin, kun siirryt ostoskorista kassalle. Yli 300 euron tilauksissa kuljetusta noutopisteeseen ei veloiteta. Voit seurata toimituksesi etenemistä tilausvahvistuksesta löytyvällä seurantakoodilla. Saat saapumisilmoituksen sähköpostitse tai tekstiviestillä, kun lähetys on noudettavissa. Arvioitu toimitusaika on noin 2-3 arkipäivää alkaen siitä päivästä, jolloin paketti on lähtenyt matkaan.

Klarna-maksutavalla verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan vain Klarnan kanssa sopimuksen tehneen henkilön tiedoilla tämän osoitteeseen. Klarna ei hyväksy toista toimitusosoitetta tai toisen henkilön osoitetta tilauksiin. Tuotteet toimitetaan Klarna-sopimuksessa antamasi ja Klarnan hyväksymän laskutusosoitteen perusteella.


NOUTO MYYMÄLÄSTÄ

Kaikki tuotteet voi tilata myös noudettavaksi myymälästä. Nouto on maksuton. Myymälänoudoissa tilaukset luovutetaan ainoastaan Klarna-sopimuksen tehneelle henkilölle. Henkilöllisyys on todistettava tilausta noudettaessa. Tilausten noudossa ei hyväksytä valtakirjaa.

 

TAKUU

Uusissa tuotteissa on yhden vuoden takuu pois lukien Zoomin tuotteet, ESP Japan sähkökitarat ja bassot sekä Tokai Japan sähkökitarat ja bassot, joilla on kolmen vuoden takuu sekä Orangen vahvistimet, Fenderin kitarat ja bassot ja Fenderin vahvistimet, joilla on kahden vuoden takuu. Potentiometreillä, vahvistimien putkilla, elementeillä ym. kuluvilla osilla on kahden kuukauden käyttöönottotakuu. Takuu ei kata virheellisen tai varomattoman käytön aiheuttamia vikoja.

Käytetyillä tuotteilla ei ole takuuta. Ne myydään siinä kunnossa kuin ne ovat myyntihetkellä. 

Jos sinulla on kysyttävää meiltä ostamistasi tuotteista, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

 

PALAUTUKSET ETÄMYYNNISSÄ

Noudatamme palautuksissa kuluttajansuojalakia sekä Kilpailu- ja kuluttajaviraston ohjeistusta etämyynnistä. Lain tarkoituksena on antaa kuluttajalle oikeus tutustua tuotteeseen niin kuin se on mahdollista myymälässä. Tuote on mahdollista palauttaa 14 päivän kuluessa tavaran vastaanotosta. Palautus tulee tehdä viipymättä palautusilmoituksen jälkeen. Tuotteen tulee olla palautettaessa samassa kunnossa kuin se oli myyntihetkellä. Palautusoikeus ei koske erikoistilattuja tuotteita eikä soittimia, joihin asiakas on tilannut erillisiä muutostöitä. Jos palautettava tuote vastaa verkkosivulla annettua kuvausta eikä ole viallinen, vastaa ostaja toimitus- ja käsittelykuluista. Tuotteet tulee palauttaa samalla tavalla pakattuina kuin ne olivat lähetettäessä. Pakkauksessa tulleet ohjekirjat ja oheismateriaalit ja tarvikkeet tulee palauttaa. Palautettavia tuotteita ei voi lähettää Postiennakolla tai jälkivaatimuksella. Palautettavat tuotteet ovat kuljetuksen ajan asiakkaan vastuulla.

Jos haluat palauttaa tilaamasi tuotteen, ota aina ensin yhteyttä asiakaspalveluumme palautusohjeiden saamista varten. Tutustuthan huolella tuotekuviin ja -kuvauksiin. Kysy tarvittaessa lisätietoa meiltä ennen tilauksen tekemistä. 

Huomioithan, että noutamatta jätetty lähetys ei ole palautus. Veloitamme tilaajalta edestakaiset rahti- ja käsittelykulut noutamatta jääneistä paketeista sekä niistä tilauksista, jotka peruutetaan tilauksen vahvistamisen jälkeen.

Palautukset käsitellään viikon kuluessa palautuksen saapumisesta.


MAKSAMINEN

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä www.paytrail.com 

 

MAKSUVAIHTOEHDOT

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet joko pankkien tarjoamiin eBanking-rajapintoihin tai open banking-rajapintoihin pohjautuen. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

 

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, Mastercard-, Debit Mastercard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, Mastercard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

 

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa.   Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Apple Pay on Apple-laitteessa toimiva palvelu, jolla voi maksaa ostoksia laitteeseen liitetyltä maksukortilta.

Pivo Lue palvelun käyttöehdot Pivon sivuilta: Pivon käyttöehdot

MobilePay Lue palvelun käyttöehdot MobilePayn sivuilla: MobilePayn ehdot

Siirto Siirto-maksuihin sovellettavat käyttöehdot löytyvät täältä:  OP:n yleiset euromaksuehdot (.pdf) Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla (.pdf)

Apple Pay Lue palvelun käyttöehdot Applen sivuilta: Apple Payn käyttöehdot

 

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat OP, Walley ja Jousto. Lue alta rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Jousto 

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!

Lue lisää: Jousto

OP Lasku

OP Lasku on maksutapa arjen erityisiin hankintoihin verkossa. Se on tarkoitettu kaikkien pankkien asiakkaille. Saat ostoksillesi 45 päivää korotonta maksuaikaa. Voit halutessasi maksaa erissä. Halutessasi voit siirtyä helposti ja mutkattomasti kuukausittaiseen erämaksuun. Silloin voit lyhentää laskua omaan tahtiisi. Pysyt helposti kärryillä tilanteestasi, kun saat laskut kätevästi sähköpostiisi ja muistutukset tekstiviestillä.

Joustava tapa maksaa verkko-ostokset OP Laskulla voit tehdä enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne korottomasti pois 45 vuorokauden sisällä. Halutessasi voit pilkkoa laskun useampaan maksuerään. Ostoksesi näkyvät yhdessä paikassa, joten pysyt helposti perillä rahan käytöstä. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa. Saat laskut kätevästi sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme näet tietoja OP Laskun käytöstäsi ja tekemiesi ostosten summan. Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset. 

OP Lasku on vastuullinen maksutapa Luottopäätökset perustuvat maksukykyä koskevaan kokonaisarvioon. Kokonaisarvion tekemiseksi, pyydämme sinua ilmoittamaan tulo- ja velanhoitomenosi OP Laskun käyttöönoton yhteydessä. Lisäksi tarkastamme luottotietosi luottotietorekisteristä. Tämä helpottaa arkesi hallintaa ja auttaa pitämään taloutesi tasapainossa.

Mitä laskun käyttäminen maksaa? Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 €. Jos saat useamman laskun samassa kuussa, maksat vain yhden tilinhoitomaksun. Tilinhoitomaksua ei veloiteta silloin, kun et saa laskua. Maksat siis vain OP Laskun käytöstä. Voit halutessasi maksaa laskusta vain minimierän, jolloin loppusumma siirtyy automaattisesti erämaksuun. Erissä maksaessasi vuosikorko on 19,95 %. Lue lisää: OP


OP Tililuotto

OP Tililuotto on maksutapa arjen isompiin hankintoihin verkossa. Luotto haetaan ennakkoon ennen ostoksia ja se on tarkoitettu kaikkien pankkien asiakkaille. 

Kätevästi yhdellä laskulla

• Kaikki kuukauden aikana OP Tililuotolla tekemäsi verkko-ostokset laskutetaan samalla laskulla

Saat ostoksillesi 30 päivää korotonta maksuaikaa

• Pitkän maksuajan ansiosta voit päättää ennen maksamista, pidätkö tilaamasi tuotteen

Maksa helposti ja mutkattomasti erissä

• Voit lyhentää luottoa omaan tahtiisi tai maksaa kaikki kerralla ilman kuluja

Joustava tapa maksaa verkko-ostokset

• OP Tililuotolla voit tehdä enintään 7 500 euron suuruisia ostoksia. Kaikki kuukauden aikana tekemäsi ostokset näkyvät samalla laskulla. Voit maksaa kuukauden ostokset pois seuraavan laskun yhteydessä, tai lyhentää niitä kuukausierissä. Halutessasi voit tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä tai maksaa luoton pois milloin vain ilman ylimääräisiä kuluja. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa. Voit hakea OP Tililuottoa, jos olet vähintään 23-vuotias ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset. Jos olet tehnyt ostoksia OP Tililuotolla, näet luottoasi koskevat tiedot OP:n rahoituksen verkkopalvelussa. Verkkopalvelussa näet mm. luottorajan, käytettävissäsi olevan luoton määrän ja laskujesi tilanteen.

OP Tililuotto on vastuullinen maksutapa

• Luottopäätökset perustuvat maksukykyä koskevaan kokonaisarvioon. Kokonaisarvion tekemiseksi kysymme sinulta hakemuksella mm. työsuhdetiedot sekä tulo- ja velanhoitomenot. Lisäksi tarkastamme luottotietosi luottotietorekisteristä.

Mitä OP Tililuoton käyttäminen maksaa?

• OP Tililuotto tarjoaa 30 päivän korottoman maksuajan jokaiselle ostokselle sekä mahdollisuuden maksaa erissä. Luoton kuukausierään sisältyy laskutuspalkkio 5,00 euroa, ja erissä maksaessa nimelliskorko OP-prime + 9,50 %.*


Minimikuukausierä on 50 euroa. Et kuitenkaan maksa mitään kuluja, jos tililuotolla ei ole velkasaldoa. Voit myös tehdä koska tahansa ylimääräisiä lyhennyksiä tai maksaa koko luoton pois ilman lisäkuluja. * Tililuotto on jatkuvakäyttöinen luotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 euron luotolle on 14,57 %, kun luoton korko on OP-prime + 9,50 % (12,20 % 5/23),  perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 € /kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 8 341,38 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 euron maksuerinä kuukauden välein, jolloin luottoaika on 99 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki.

 

Walley Lasku/Osamaksu

Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä. Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bank AB:n kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa my.walley.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Luottoehdot Laskun ja luoton myöntäjä on Collector Bank AB, organisaationumero 556597-0513, joka on Walley-tavaramerkin rekisteröity haltija. Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39. Lisätietoja www.collector.fi. Lue lisää: Walley

 

Klarna Payments 

Voit valita verkkokaupassamme maksutavaksi myös Klarna laskun tai osamaksun. Klarna laskulla maksat tuotteen vasta, kun olet vastaanottanut sen. Klarna osamaksu - Pilko maksut maksutavalla voit jakaa maksun osiin, jopa 36 kuukauden ajalle. Klarnan erämaksu ei vaadi monimutkaista rekisteröintiä tai erillistä luottohakemusta. Klarna tekee luottopäätöksen heti kassalla syöttämiesi tietojen perusteella. Mikäli sinulle myönnetään mahdollisuus erämaksuun, voit valita sinulle sopivimman erämaksusuunnitelman. Maksusuunnitelman ehdot ja kulut kerrotaan sinulle kassalla.

Voit valita maksaa laskun eräpäivänä vähimmäissumman tai minkä tahansa summan, joka ylittää vähimmäissumman. Voit myös maksaa jäljellä olevan summan pois milloin tahansa ilman erillistä sopimusta.

Ota kätevä Klarna-sovellus käyttöösi Klarna-sovellus muistuttaa lähestyvistä eräpäivistä ja voit maksaa laskusi suoraan sovelluksessa ilman tietojen näppäilyä verkkopankissa. Voit ladata Klarna-sovelluksen Play-kaupasta tai AppStoresta.

Lue lisää: Klarna

 

TIETOSUOJA JA TURVALLISUUS

Pidämme huolta yksityisyydestäsi. Tilauksen yhteydessä antamasi asiakastiedot ovat meille luottamuksellisia. Tietosuojakäytännöstämme on kerrottu tarkemmin tietosuojaselostessa. Käytämme vain luotettavien yhteistyökumppaneiden ratkaisuja verkkokaupassa, maksuliikenteessä sekä kuljetuspalveluissa. Voit halutessasi tehdä ostoksia rekisteröitymättä ja kirjautumatta.


ASIAKASPALVELU

Mikäli sinulle tulee jotakin tilaukseen tai tuotteisiin liittyvää kysyttävää, olethan yhteydessä asiakaspalvelumme.

SÄHKÖPOSTI  asiakaspalvelu@kaksikitaraa.com

PUHELIN  040 967 6202