AER Compact 60/4 vahvistin akustisille soittimille + gig bag (uusi)
AER Compact 60/4 vahvistin akustisille soittimille + gig bag (uusi) AER Compact 60/4 vahvistin akustisille soittimille + gig bag (uusi) AER Compact 60/4 vahvistin akustisille soittimille + gig bag (uusi) AER Compact 60/4 vahvistin akustisille soittimille + gig bag (uusi) AER Compact 60/4 vahvistin akustisille soittimille + gig bag (uusi) AER Compact 60/4 vahvistin akustisille soittimille + gig bag (uusi)

AER Compact 60/4 vahvistin akustisille soittimille + gig bag (uusi)

1 149,00 €

AER Compact 60/4 on erittäin kevyt ja pienikokoinen akustisille instrumenteille kaksikanavainen vahvistin, jossa on hyvät liitännät ja efektit.

Saatavana myymälästä heti. Toimitettuna 2-3 arkipäivää.

AER Compact 60/4 on todellinen jokapaikanhöylä, jolla sopii keikalle, studioon tai kotiin tarjoten ensiluokkaisen äänenlaadun, hyvät liitännät, efektit ja mikkietusen. Lisäksi se on erittäin pienikokoinen ja kevyt, joten roudaaminen sujuu todella helposti. Täydellinen singer-songwriter -vahvistin! AER:n vahvistimet valmistetaan käsityönä Saksassa vain  parhaita osia ja rakennusmateriaaleja käyttäen. 

Alle kahdeksan kiloinen vahvistin on kevyt ja helppo kuljetella mukana. Vahvistimen hintaan sisältyy laadukas suojahuppu.

Ominaisuudet

  • 60 watts, dynamic control
  • 8” (200 mm) twin cone speaker
  • Two channels, 3 and 2 band EQ
  • 4 digital effect presets (2 reverbs, delay and chorus)
  • 7,55 kg