AKG C 577 WR, Lavalier-nappimikrofoni  (käytetty, myyntitili)
AKG C 577 WR, Lavalier-nappimikrofoni  (käytetty, myyntitili) AKG C 577 WR, Lavalier-nappimikrofoni  (käytetty, myyntitili) AKG C 577 WR, Lavalier-nappimikrofoni  (käytetty, myyntitili) AKG C 577 WR, Lavalier-nappimikrofoni  (käytetty, myyntitili)

AKG C 577 WR, Lavalier-nappimikrofoni (käytetty, myyntitili)

150,00 €

Siistikuntoinen AKG C 577 WR on erittäin pienikokoinen, pallokuvioinen lavalierimikrofoni teatteri, kirkko- ja broadcast-sovelluksiin.

Toimitusaika 2 - 3 työpäivää

Siistikuntoinen  AKG C 577 WR on erittäin pienikokoinen, pallokuvioinen lavalierimikrofoni teatteri, kirkko- ja broadcast-sovelluksiin. Siinä on patentoitu kaksoiskalvokapseli, joka on suunniteltu suojaamaan anturia kosteudelta, suolalta ja hikoilulta. Se käyttää kahta pystysuoraa kalvoa, jotka on asennettu taaksepäin kumoamaan mekaanista- ja kaapelikohinaa sekoittamalla molempien kapseleiden signaalit vaiheittain. Ruuvattava moduulin kapseli mahdollistaa mikrofonin nopean ja helpon käytön.
Taajuuskaista: 20 Hz-20 kHz.
Vastaava melutaso: 37 dB / Pa.
Herkkyys: 8 mV / Pa.
Signaali-kohina: 68 dB-A.
Mitat: 14 x 5.5 mm.
Paino: 0,4 g

TOIMITUSAIKA

Ilmoitettu toimitusaika koskee Matkahuollon paketteina toimitettavia tilauksia. Kaikki tuotteet ovat noudettavissa myymälästä aukioloaikoina ilman erillistä toimitusaikaa. 

JÄIKÖ JOKIN MIETITYTTÄMÄÄN?

Palvelemme puhelimitse ja verkossa joustavasti päivittäin.
Ota yhteyttä sähköpostilla asiakaspalvelu@kaksikitaraa.com tai puhelimitse 040 967 6202. 

Myymälä on avoinna tiistaisin ja torstaisin kello 12-17.30 sekä lauantaisin kello 11-15. Myymälässä on mahdollista testata kaikkia soittimia.