ALTO TrueMix 800FX 8-kanavainen mikseri (uusi)
ALTO TrueMix 800FX 8-kanavainen mikseri (uusi) ALTO TrueMix 800FX 8-kanavainen mikseri (uusi) ALTO TrueMix 800FX 8-kanavainen mikseri (uusi)

ALTO TrueMix 800FX 8-kanavainen mikseri (uusi)

185,00 €

Alto Professional TrueMix 800FX - 8-kanavainen kompakti mikseri USB:llä, Bluetoothilla, sekä efekteillä.

Saatavana myymälästä heti. Toimitettuna 2-3 arkipäivää.

Alto Professional TrueMix 800FX - 8-kanavainen kompakti mikseri USB:llä, Bluetoothilla, sekä efekteillä

Helppokäyttöistä analogimiksausta yhdistettynä Alesis-multiefekteihinAlto Professional TrueMix 800 FX on kompakti äänimikseri kompaktilla DSP-efektilaitteella. TrueMix 800fx tarjoaa kaikki olennaiset ominaisuudet, joita tarvitset kotitallennukseen, suoratoistoon, podcasteihin tai esiintymiseen. TrueMix 800 FX sisältää 16 efektiä, mukaan lukien chorus, flanger ja valikoima korkealaatuisia viiveitä ja kaikuja. Mikserissä on myös kätevä Bluetooth-kanava, jolla voit helposti suoratoistaa henkilökohtaisista laitteistasi. Bluetooth-kanava tukee myös puhelinpariliitosta käyttämällä mix-minus -tekniikkaa, jota mikään muu tämän hintaluokan äänimikserisarja ei tue. XLR-mikrofonitulot sopivat erinomaisesti dynaamisille mikrofoneille tai kondensaattorimikrofoneille jotka vaativat 48 V:n phantom-virtaa. Näissä kanavissa on myös balansoidut 6.3 mm linjatuloa instrumenttien ja muiden linjatasoisten signaalien kytkemiseen. Tämän lisäksi löytyy myös kaksi stereotulokanavaa, joissa kummassakin on kaksi balansoitua 6.3 mm tuloliitintä. Nämä tulot sopivat täydellisesti linjatason äänilähteillesi. Kaikissa kanavissa on kaksikaistainen taajuuskorjain värikoodatuilla nupeilla, joiden avulla on helppo valita täydellinen äänensävy, kun käytät mikseriä hämärässä. TrueMix 800:n liittäminen tietokoneeseen on myös salamannopeaa, koska Windows- ja macOS-järjestelmät toimivat plug and play -periaatteella. TrueMix 800 on täydellinen kumppanisi yksinkertaiseen äänen miksaukseen ja tallentamiseen tien päällä.

Monipuoliset lähtöliitännätOlitpa sitten tekemässä musiikkia kotona, nauhoittamassa podcastia tai suoratoistoa verkossa, itsesi kuuleminen on tärkeää. TrueMix 800fx sisältää erilaisia lähtö- ja reititysvaihtoehtoja minkä tahansa skenaarion käsittelemiseksi. Neljä kuulokeulostuloa, joista jokaisella on oma riippumaton äänenvoimakkuuden säädin. Jos sinun on lähetettävä äänisignaalit toiseen kohteeseen, kuten ulkoiseen signaaliprosessoriin, jokaisessa yksittäisessä kanavassa on AUX send/return ja yksittäiset AUX-send säätimet, jotta voit aina valita täydellisen miksauksen. Tallennusta varten USB-lähtö lähettää kopion päälähdöistä tietokoneellesi tai voit liittää 2-Track in/out -liittimen ulkoiseen tallentimeen, joka voidaan myös lähettää suoraan johonkin kuulokelähtöön. TrueMix 600 tarjoaa kaiken, mitä tarvitset saadaksesi täyden hallinnan äänen reitityksestä.

  • USB I/O stereotallennus ja -toisto
  • Erillinen Bluetooth-kanava
  • Neljä kuulokelähtöä erillisin voimakkuussäätimin
  • 16 Alesis efektiä
  • 6.3 mm Main, Tape, Headphone, ja AUX -lähtöliitännät
  • Neljä mikrofoniliitäntää Phantom-virtasyötöllä, sekä balansoidut linjatulot
  • Kaksi stereotuloa balansoiduilla 6.3 mm liittimillä
  • Kaksikaistainen EQ kaikissa kanavissa
  • LED VU mittari
  • Vaihdettavat värilliset potikannupin huput kustomointia varten