DUNLOP HT1 HEIL TALKBOX (käytetty)
DUNLOP HT1 HEIL TALKBOX (käytetty) DUNLOP HT1 HEIL TALKBOX (käytetty)

DUNLOP HT1 HEIL TALKBOX (käytetty)

135,00 €

Erittäin siistikuntoinen Dunlop HT1 Heil Talkbox

Toimitusaika 2 - 3 työpäivää

Dunlop HT1 Heil Talkbox


Talkboxilla saat luotua puhetta muistuttavaa kitarasoundia. Tämä erikoinen mutta paljon kuultu efekti löytyy monelta hittilevyltä. Käyttäjinä ovat olleet mm. Peter Frampton, Joe Walsh, Slash, Bon Jovi, Alice in Chains ja monet muut.


Talkbox "ampuu" kitarasoundin sisällä olevalla kaiuttimellaan muoviputkeen(tulee mukana) joka liitetään laulumikin viereen. Putken pää laitetaan suuhun. Suu toimii siis äänenmuokkaajana. Suuta availemalla, sulkemalla ja vääntelemällä ääni muokkautuu suun muotojen mukaan ja kuullostaa puhemaiselta. Laulumikki poimii äänen ja vie sen sitä kautta äänentoistoon. Efektin soundi ei siis tule kitaravahvistimen kautta ulos vaan PA-laitteistosta.


Talkbox saa tarvittavan virtansa kitaravahvistimen kaiutinliitännästä. Voit kytkeä sen linjaan(vahvistimen ja kaapin väliin) käyttämäsi kaapin kanssa siten että kaappi toistaa edelleen normaalisti kitaran omaa ääntä.


- Valmistusmaa USA

JÄIKÖ JOKIN MIETITYTTÄMÄÄN?

Palvelemme puhelimitse ja verkossa joustavasti päivittäin.
Ota yhteyttä sähköpostilla kaksikitaraa@hotmail.com tai puhelimitse 040 967 6202. 

Myymälä on avoinna tiistaisin ja torstaisin kello 12-17.30 sekä lauantaisin kello 11-15. Myymälässä on mahdollista testata kaikkia soittimia.