Electro Harmonix Pico Oceans 3-Verb (uusi)
Electro Harmonix Pico Oceans 3-Verb (uusi)

Electro Harmonix Pico Oceans 3-Verb (uusi)

Electro Harmonix
175,00 €

Electro Harmonix Pico Oceans 3-Verb on erittäin kompakti kaikupedaali, joka on täynnä tunnelman peruselementtejä sekä runsaasti joustavuutta ja säätövaraa.

Saatavana myymälästä heti. Toimitettuna 2-3 arkipäivää.

VIDEOESITTELY

EHX Pico Oceans 3-Verb on erittäin kompakti kaikupedaali, joka on täynnä tunnelman peruselementtejä sekä runsaasti joustavuutta ja säätövaraa. Tämä Pico-kokoinen pedaali lisää Spring-, Plate- ja Hall-kaiun mihin tahansa pedalboardiin käyttäen mahdollisimman vähän tilaa.

SPRING – kunnioittaa Fender® 6G15 putkireverbiäPLATE – on lämmin ja heleä Reverb-efektiHALL – rikas konserttisali-Reverb

Kattava säätöjen mahdollisuus tuo räätälöidyn äänen mihin tahansa tilanteeseen. BLEND säätyy 100 % kuivasta 100 % märkään. TIME ohjaa kaiun vaimennusaikaa. DELAY/SPPRING asettaa esiviiveen PLATE- ja HALL-tilassa tai valitsee 3 jousen pituuden välillä SPRING-tilassa. TONE-säädin säätää kaiun yleistä kirkkautta kirkkaasta ja ilmavasta lämpimään ja savuiseen.

Lisäksi TAILS-ohitus voidaan valita, jotta kaiku vaimenee edelleen, kun poljin on kytketty pois päältä. Tämä mahdollistaa luonnollisemman äänen vaimenemisen, kun kaiku sammutetaan. Infinite Reverb voidaan saavuttaa maksimoimalla TIME-säädin sekä PLATE- että HALL-tilassa tai pitämällä jalkakytkintä painettuna. Tämä luo huimaakin huimemman äänimaiseman, kunnes vapautat jalkakytkimen.

  • Kompakti Pico-kuori
  • 3 Reverb-tyyppiä: SPRING, PLATE, & HALL
  • Säädettävä Decay, Pre-delay ja Tone
  • SPRING -tila pitää sisällään 3 eri pituista kaikujousta
  • Infinite Reverb-toiminto
  • Tails Bypass-toiminto
  • Verkkolaite sis. hintaan