EMG SL20 Steve Lukather Signature Pickguard mikrofonisetti (uusi)
EMG SL20 Steve Lukather Signature Pickguard mikrofonisetti (uusi) EMG SL20 Steve Lukather Signature Pickguard mikrofonisetti (uusi)

EMG SL20 Steve Lukather Signature Pickguard mikrofonisetti (uusi)

EMG
256,00 €

EMG SL20 on legendaarisen Steve Lukatherin nimikkomikrofonisetti, joka on erittäin laadukas, helposti asennettava ja hurinaton.

Saatavana myymälästä heti. Toimitettuna 2-3 arkipäivää.

EMG SL20 Steve Lukather Signature Set tuo valmiina pleksisettinä kitaraasi legendaarisen Toto-kitaristin soundit! Lukather on käyttänyt EMG-mikkejä projekteissa vuosien saatossa, niin Toton riveissä kuin lukemattomissa studiosessioissa ja livekokoonpanoissa. EMG SL20 pleksisetissä on kaksi Steven suunnittelemaa yksikelaista EMG SLV -mikkiä sekä EMG 85 humbucker tallamikkinä. Säätöinä on volume ja tone.

SLV-mikit ovat saman tyyppiset kuin EMG SAV -mikit, mutta ne on käämitty kuumemmiksi ja paksusoundisemmiksi. Lisäksi mikeissä on erilliset napapalat ja kuori on tuomassa yhdenmukaista ulkonäköä. Tuloksena on hurinaton pleksisetti, joka antaa käyttäjälleen samaa monipuolisuutta ja soittovastetta, jota Steve Lukather vaatii.

Pleksi on helppo asentaa, tarvitset vain ruuvarin ja kuusioavaimen. Pleksissä on 11 ruuvia ja se sopii mihin tahansa Strato-tyyppiseen kitaraan.

Ominaisuudet

  • Elektroniikka valmiiksi kytkettynä helmiäispleksiin
  • EMG Solderless Install System pikaliittimet, ei kolvaustarvetta
  • EMG 12B stereojakki
  • EMG paristoliitin
  • Asennusohjeet (englanninkieliset)