ESP E-II Eclipse FT FM Black Natural Burst Sähkökitara (uusi)
ESP E-II Eclipse FT FM Black Natural Burst Sähkökitara (uusi) ESP E-II Eclipse FT FM Black Natural Burst Sähkökitara (uusi) ESP E-II Eclipse FT FM Black Natural Burst Sähkökitara (uusi) ESP E-II Eclipse FT FM Black Natural Burst Sähkökitara (uusi) ESP E-II Eclipse FT FM Black Natural Burst Sähkökitara (uusi) ESP E-II Eclipse FT FM Black Natural Burst Sähkökitara (uusi) ESP E-II Eclipse FT FM Black Natural Burst Sähkökitara (uusi) ESP E-II Eclipse FT FM Black Natural Burst Sähkökitara (uusi)

ESP E-II Eclipse FT FM Black Natural Burst Sähkökitara (uusi)

ESP
2 270,00 €

E-II Eclipse FT/FM/BLKNB, Made in Japan! ESP E-II Eclipse Series, Huippulaadukkaat soitinpuut ja viimeistely, 24.75” skaala, Täyspaksu mahonkirunko

Toimitusaika 2 - 3 työpäivää

ESP E-II Eclipse FT FM Black Natural Burst on upeasti soiva Eclipse-malli suoraan Japanista! Tämä erittäin kaunis soitin tarjoilee ulkonäön lisäksi mahtavan hyvät soundit ja ensiluokkaisen soittotuntuman.

Kitara on varusteltu täyspaksulla mahonkirungolla, joka antaa sointiin lisää syvyyttä ja resonanssia. Lisäksi kitarassa on syvällä liimaliitoksella rakennettu mahonkikaula, upea loimuvaahterakansi ja eebenpuinen otelauta. Kaulan profiili on ohut U ja 22 nauhaa ovat extra jumbo -mallia, joten soittotuntuma on samettisen hyvä. Luusatula, Gotohin valmistamat lukkovirittimet sekä Gotoh kiinteä Tune-O-Matic talla varmistavat huippuvireen ja tarkan intonaation joka tilanteessa. Lisäksi kitaraan on valmiiksi asennettu hihnalukot.

Mikkeinä on EMG:n aktiivi-humbuckerit mallia 66TW ja 57TW. Tämä setti tarjoaa astetta enemmän dynamiikkaa kuumalla ulostulolla. Soundissa on mukavasti pyöreyttä, keskialuetta ja rock-soundin kaipaamia harmonisia. Lisäksi molemmat mikit voi puolittaa erikseen push-pull -tyyppisillä potikoilla, joten sävyvaihtoehtoja riittää.

Kitaran kansi ja lapa on viimeistely hienolla Black Natural Burst -värityksellä ja lisäksi siinä on tyylikkäät valkomustat reunanauhat sekä lippumalliset otelaudan upotukset. Tämä vaativaan makuun tehty ammattitason työkalu toimitetaan mittojen mukaan tehdyssä, laadukkaassa ESP-laukussa.

Ominaisuudet
Runko: Mahonki, täyspaksu
Kansi: Loimuvaahtera
Kaula: Mahonki, Set-Thru
Kaulan profiili: Thin U
Skaala: 24.75”
Otelauta: Eebenpuu, radius 305 mm
Satula: 42mm, Luu
Nauhat: 22 extra jumbo
Talla: Gotoh TOM & Tailpiece
Virittimet: Gotoh lukkovirittimet
Kaulamikrofoni: EMG 66TW, Puolitus volumepotikalla
Tallamikrofoni: EMG 57TW, Puolitus volumepotikalla
Elektroniikka: Aktiivi, 2x Volume (Push/Pull), 1x Tone, 3-asentoinen kytkin
Ensiasennuskielet: 10, 13, 17, 26, 36, 46
Metalliosien väri: Musta nikkeli
Hintatapit: Dunlop hihnalukot
Reunanauhat: Valkomusta
Upotukset: Flag, Helmiäinen, 12. nauhalla ESP-logo
Lapa: Matching Headstock
Väri: Black Natural Burst
Viimeistely: Kiiltolakkaus
Laukku: ESP, musta