ESP GrassRoots G-LP-60S See Thru Black Sähkökitara (uusi)
ESP GrassRoots G-LP-60S See Thru Black Sähkökitara (uusi) ESP GrassRoots G-LP-60S See Thru Black Sähkökitara (uusi) ESP GrassRoots G-LP-60S See Thru Black Sähkökitara (uusi) ESP GrassRoots G-LP-60S See Thru Black Sähkökitara (uusi) ESP GrassRoots G-LP-60S See Thru Black Sähkökitara (uusi)

ESP GrassRoots G-LP-60S See Thru Black Sähkökitara (uusi)

ESP
550,00 €

G-LP-60S/STBLK, Laadukas Gig bag mukana! Perinteikäs ESP GrassRoots Series malli, 24.75” skaala, Mahonkirunko, Vaahterakansi ja loimuvaahteraviilu,

Toimitusaika 2 - 3 työpäivää

ESP GrassRoots G-LP-60S on klassinen LP-mallinen sähkökitara tukevilla soundeilla ja tyylikkäällä ulkoasulla. Tämän edullisen instrumentin ominaisuuksia ovat mm. laadukas mahonkirunko, jonka päällä on vaahterakansi ja kaunis loimuvaahteraviilu. Liimaliitoksella tehty kaula on mahonkia ja otelauta on ruusupuuta. Kitaran skaala on 24.75 tuumaa ja nauhoja on 22.

LP-60S-mallissa on lämminsoundiset humbucker-mikit ja molemmille mikeillä sävyn ja voimakkuuden säädöt. Muita ominaisuuksia ovat mm. LP-mallille tyypillinen Tune-O-Matic -talla ja vintage-tyyppiset virittimet.

Tämän mallin viimeistelynä on tyylikäs läpikuultava musta väri kiiltolakkauksella, krominväriset metalliosat, reunanauhat ja plektrasuoja sekä otelaudan lippu-upotukset.

Ominaisuudet
Runko: Mahonki
Kansi: Vaahtera, loimuvaahteraviilu
Kaula: Mahonki, liimaliitos
Skaala: 24.75” (628mm)
Otelauta: Ruusupuu
Nauhat: 22 Extra Jumbo
Virityskoneistot: Vintage
Talla: Tune-O-Matic & Stop Tailpiece
Kaulamikrofoni: GH-1G
Tallamikrofoni: GH-1G
Elektroniikka: 2x Volume, 2x Tone, 3-asentoinen mikkivalitsin
Upotukset: Flag
Reunanauhat: Ivory
Plektrasuoja: Ivory
Hihnatapit: Tavalliset
Metalliosien väri: Kromi
Väri: See Thru Black
Viimeistely: Kiiltolakkaus