ESP GrassRoots G-LP-60C Black Sähkökitara (uusi)
ESP GrassRoots G-LP-60C Black Sähkökitara (uusi) ESP GrassRoots G-LP-60C Black Sähkökitara (uusi) ESP GrassRoots G-LP-60C Black Sähkökitara (uusi) ESP GrassRoots G-LP-60C Black Sähkökitara (uusi) ESP GrassRoots G-LP-60C Black Sähkökitara (uusi)

ESP GrassRoots G-LP-60C Black Sähkökitara (uusi)

ESP
550,00 €

G-LP-60C/BLK, Laadukas gig bag mukana! Tyylikäs ESP GrassRoots Series malli, 24.75” skaala, Mahonkirunko, Vaahterakansi, Mahonkikaula liimaliitoksella, Eebenpuu

Toimitusaika 2 - 3 työpäivää

ESP GrassRoots G-LP-60C on klassinen LP-mallinen sähkökitara tukevilla soundeilla ja tyylikkäällä ulkoasulla. Tämän edullisen instrumentin ominaisuuksia ovat mm. laadukas mahonkirunko, vaahterakansi ja eebenpuinen otelauta. Liimaliitoksella tehty kaula on mahonkia. Kitaran skaala on 24.75 tuumaa ja nauhoja on 22.

LP-60C-mallissa on lämminsoundiset humbucker-mikit ja molemmille mikeillä sävyn ja voimakkuuden säädöt. Muita ominaisuuksia ovat mm. LP-mallille tyypillinen Tune-O-Matic -talla, vintage-tyyppiset virittimet, otelaudan blokkiupotukset, tyylikkäät reunanauhat ja kullanväriset metalliosat.

Ominaisuudet
Runko: Mahonki
Kansi: Vaahtera
Kaula: Mahonki, liimaliitos
Skaala: 24.75” (628mm)
Otelauta: Eebenupuu
Nauhat: 22 Extra Jumbo
Virityskoneistot: Vintage
Talla: Tune-O-Matic & Stop Tailpiece
Kaulamikrofoni: GH-1G
Tallamikrofoni: GH-1G
Elektroniikka: 2x Volume, 2x Tone, 3-asentoinen mikkivalitsin
Upotukset: Blokki
Reunanauhat: Monikerros / valkoinen
Plektrasuoja: 3-kerros musta
Hihnatapit: Tavalliset
Lapa: Custom
Metalliosien väri: Kulta
Väri: Musta
Viimeistely: Kiiltolakkaus