ESP GrassRoots G-SE-50R Vintage White (uusi)
ESP GrassRoots G-SE-50R Vintage White (uusi) ESP GrassRoots G-SE-50R Vintage White (uusi) ESP GrassRoots G-SE-50R Vintage White (uusi) ESP GrassRoots G-SE-50R Vintage White (uusi) ESP GrassRoots G-SE-50R Vintage White (uusi)

ESP GrassRoots G-SE-50R Vintage White (uusi)

ESP
450,00 €

G-SE-50R/VW, Laadukas gig bag mukana! Perinteikäs ESP GrassRoots Series malli, 25.5” skaala, Leppärunko, Vaahterakaula pulttiliitoksella, Ruusupuuotelauta, 22 n

Toimitusaika 2 - 3 työpäivää

ESP GrassRoots G-SE-50R on klassinen sähkökitaramalli yksikelaisilla mikeillä ja ilmaisuvoimaa lisäävällä tremolotallalla. Tämä edullinen kitara sopii kaikenlaisiin musiikkityyleihin. Kitaran ominaisuuksia ovat mm. kevyt, leppärunko, vaahterakaula pulttiliitoksella ja ruusupuinen otelauta 22 nauhalla.

SE-mallissa on mikeille volumesäätö sekä kaksi tone-potikkaa. 5-asentoisella mikkikytkimellä kitarasta saa runsaasti erilaisia soundeja. Tallan satulat ovat säädettävät ja virityskoneistot ovat vintage-tyyppiset.

Tässä mallissa on vintage-henkinen viimeistely. Valkoinen runko on kiiltolakattu, plektrasuoja on mintunvihreä ja mikkikuoret sekä potikan nupit ovat kermanväriset. Metalliosat ovat krominväriset ja otelaudassa on pisteupotukset.

Ominaisuudet
Runko: Leppä
Kaula: Vaahtera, pulttiliitos
Skaala: 25.5” (648mm)
Otelauta: Ruusupuu
Satula: 43mm
Nauhat: 22
Talla: Synchronized Tremolo
Kaulamikrofoni: GS-1G, kermanvärinen kuori
Keskimikrofoni: GS-1G, kermanvärinen kuori
Tallamikrofoni: GS-1G, kermanvärinen kuori
Elektroniikka: 1x Volume, 2x Tone, 5-asentoinen mikkivalitsin
Upotukset: Dot
Plektrasuoja: 3-kerros mintunvihreä
Hihnatapit: Tavalliset
Metalliosien väri: Kromi
Väri: Vintage White
Viimeistely: Kiiltolakkaus