ESP LTD Alexi Ripped Sähkökitara (uusi)
ESP LTD Alexi Ripped Sähkökitara (uusi) ESP LTD Alexi Ripped Sähkökitara (uusi) ESP LTD Alexi Ripped Sähkökitara (uusi) ESP LTD Alexi Ripped Sähkökitara (uusi) ESP LTD Alexi Ripped Sähkökitara (uusi)

ESP LTD Alexi Ripped Sähkökitara (uusi)

ESP
1 799,00 €

TILAA OMASI ENNAKKOON, SAAPUU VARASTOON HUHTIKUUSSA 2022! Alexi Laiho -nimikkokitaran LTD-versio on tehty laadukkaista soitinpuista ja varusteltu kattavasti.

Tee ennakkotilaus huikeaan ESP LTD Alexi Ripped sähkökitaraan! Saapuu varastoon huhtikuussa 2022. Lisätietoa tilaamisesta ja kitaran saapumisajasta saat asiakaspalvelustamme, asiakaspalvelu@kaksikitaraa.com / 040 967 6202. 

ESP LTD Alexi Ripped on upea Alexi Laiho -nimikkomalli, joka perustuu ESP Custom Shopin Alexille tekemään yksilölliseen kitaraan. Kitara toimitetaan ESP:n kovassa laukussa.

Kitaran muotoilu on Alexin aiemmista malleista tuttu. Ulkonäön ohella eniten keskustelua herättänyt ominaisuus on Alexin haluama yksikelainen kaulamikki, joka tuo soundipuolelle uuden ulottuvuuden.

Hinta-laatusuhteeltaan mahtava LTD-versio on tehty laadukkaista soitinpuista ja varusteltu kattavasti. Soittotuntuma on erinomainen. Vaahterakaula on läpi rungon -rakenteella ja rungon sivut ovat leppää. Otelauta on Macassar-eebenpuuta. Extra jumbo -kokoisia nauhoja on 24 ja nauhavälit 19-24 on koverrettu. Talla on kelluva, tässä mallissa se on Floyd Rose 1000 tremolo.

Kitaran tallamikki on muistakin Alexi-malleista tuttu EMG HZ-FH2 passiivihumbucker. Sen kaverina on nyt vinoon asennettu EMG HZ S2 stacked kaulamikki, joten soundeja on tarjolla aiempaa laajempi paletti.

Kitaran runko on viimeistelty violetti/musta -liukuvärillä sekä revityllä mustalla pinstripella. Sama väri jatkuu lavassa.

Ominaisuudet

Runko: Leppä
Kaula: 3 palan vaahtera, läpi rungon, satiinipinta
Kaulan profiili: Thin U
Skaala: 25.5”
Otelauta: Macassar eebenpuu, radius 350
Satula: Leveys R2/42mm, lukkosatula
Nauhat: 24 Extra Jumbo, koverretut nauhavälit 19-24
Talla: Floyd Rose 1000
Virittimet: Grover
Kaulamikrofoni: EMG HZ-S2
Tallamikrofoni: EMG HZ-FH2
Elektroniikka: Passiivi, 1x Volume, 3-asentoinen mikkikytkin
Tehdasasennetut kielet: 9-42
Hihnatapit: Tavalliset
Otelaudan upotukset: Sawtooth

Otelaudan sivumerkit: Pimeässä hohtavat
Reunanauhat: Valkoinen (kaula, lapa)
Lapa: Matching

Metalliosien väri: Kromi

Väri: Purple Fade Satin Top with Ripped Pinstripes, musta-violetti
Rungon viimeistely: Satiinilakkaus

Kotelo: ESP Form Fit Case, kova mittojen mukaan tehty laukku

TOIMITUSAIKA
Ilmoitettu toimitusaika koskee Matkahuollon Lähellä-paketteina tehtäviä toimituksia. Kaikki tuotteet ovat noudettavissa myymälän aukioloaikoina ilman erillistä toimitusaikaa.