ESP LTD AP-4 BLACK METAL Black Satin (uusi)
ESP LTD AP-4 BLACK METAL Black Satin (uusi) ESP LTD AP-4 BLACK METAL Black Satin (uusi) ESP LTD AP-4 BLACK METAL Black Satin (uusi)

ESP LTD AP-4 BLACK METAL Black Satin (uusi)

862,00 €

ESP LTD AP-4 Black Metal yhdistää klassisen muotoilun raskaan musiikin soittajien suosimaan pelkistettyyn ulkonäköön sekä tanakkaan soundiin

Toimitusaika 2 - 3 työpäivää

ESP LTD AP-4 Black Metal yhdistää klassisen muotoilun raskaan musiikin soittajien suosimaan pelkistettyyn ulkonäköön sekä tanakkaan soundiin, jota tarjoilee humbucker-tyyppinen EMG 35CS -aktiivimikrofoni.

Tässä mallissa on leppärunko ja vaahterakaula pulttiliitoksella. Otelauta on eebenpuuta ja siinä on 21 extra jumbo -kokoista nauhaa. Ohut kaulaprofiili ja moderni muotoilu tekevät bassosta helpposoittoisen. Tarkasta vireestä ja sustainista vastaa Babicz FCH-4 talla sekä Grover virittimet. Viimeistelynä on tyylikäs satiinilakattu musta väritys ja mustat metalliosat.

Ominaisuudet

Runko: Leppä
Kaula: Vaahtera, pulttiliitos
Kaulan profiili: Thin U
Skaala: 34
Satulan leveys: 38mm
Otelauta: Eebenpuu, radius 400mm
Nauhat: 21 Extra Jumbo
Talla: Babicz FCH-4
Virittimet: Grover
Tallamikrofoni: EMG 35CS
Elektroniikka: Aktiivi, 1x Volume
Tehdasasennetut kielet: 45, 65, 85, 105
Hihnatapit: Tavalliset
Metalliosien väri: Musta
Väri: Black Satin

TOIMITUSAIKA

Ilmoitettu toimitusaika koskee Matkahuollon paketteina toimitettavia tilauksia. Kaikki tuotteet ovat noudettavissa myymälästä aukioloaikoina ilman erillistä toimitusaikaa. 

JÄIKÖ JOKIN MIETITYTTÄMÄÄN?

Palvelemme puhelimitse ja verkossa joustavasti päivittäin.
Ota yhteyttä sähköpostilla mika@kaksikitaraa.com tai puhelimitse 040 967 6202. 

Myymälä on avoinna tiistaisin ja torstaisin kello 12-17.30 sekä lauantaisin kello 11-15. Myymälässä on mahdollista testata kaikkia soittimia.