ESP LTD BK-600 Military Green Sunburst (käytetty)
ESP LTD BK-600 Military Green Sunburst (käytetty) ESP LTD BK-600 Military Green Sunburst (käytetty) ESP LTD BK-600 Military Green Sunburst (käytetty) ESP LTD BK-600 Military Green Sunburst (käytetty) ESP LTD BK-600 Military Green Sunburst (käytetty) ESP LTD BK-600 Military Green Sunburst (käytetty) ESP LTD BK-600 Military Green Sunburst (käytetty) ESP LTD BK-600 Military Green Sunburst (käytetty)

ESP LTD BK-600 Military Green Sunburst (käytetty)

ESP
985,00 €

Erittäin siistikuntoinen ja kevytsoittoinen 2018 Koreassa valmistettu ESP LTD BK-600 Military Green Sunburst sähkökitara.

Saatavana myymälästä heti. Toimitettuna 2-3 arkipäivää.

Erittäin siistikuntoinen ja kevytsoittoinen 2018 Koreassa valmistettu ESP LTD BK-600 Military Green Sunburst sähkökitara. Kitara on erinomaisessa kunnossa nauhoja myöten eikä mainittavia käytön jälkiä näy. Mikrofoneina huikeat EMG-MF, Marty Friedman Pickup Set passiivi-humbucker mikit (ei puolitusta) sekä Kill Switch kytkin. Mahonkibody ja kaula, otelauta eebeniä ja Thin-U kaulaprofiili.

ESP LTD BK-600 on kulttimainetta nauttivan Mastodon-kitaristin Bill Kelliherin nimikkomalli. Kitara on Kelliherin itse suunnittelema ja se tarjoaa monipuolisesti soundeja, mikä on välttämättöntä Mastodonin musiikille. Lisäksi kitara on tarpeeksi jykevä ja luotettava kestämään rankimmatkin rytmit ja brutaalimmat riffit koko pitkän kiertueen ajan.