ESP LTD D-5 Black Natural Burst Satin 5-kielinen sähköbasso (uusi)
ESP LTD D-5 Black Natural Burst Satin 5-kielinen sähköbasso (uusi) ESP LTD D-5 Black Natural Burst Satin 5-kielinen sähköbasso (uusi) ESP LTD D-5 Black Natural Burst Satin 5-kielinen sähköbasso (uusi) ESP LTD D-5 Black Natural Burst Satin 5-kielinen sähköbasso (uusi) ESP LTD D-5 Black Natural Burst Satin 5-kielinen sähköbasso (uusi) ESP LTD D-5 Black Natural Burst Satin 5-kielinen sähköbasso (uusi)

ESP LTD D-5 Black Natural Burst Satin 5-kielinen sähköbasso (uusi)

ESP
920,00 €

ESP LTD D-5 Black Natural Burst Satin on laadukas monipuolisten soundien viisikielinen sähköbasso.

Saatavana myymälästä heti. Toimitettuna 2-3 arkipäivää.
Toimitusaika 2 - 3 työpäivää

ESP LTD D-5 Black Natural Burst Satin on laadukkailla soitinpuilla ja erittäin monipuolisilla soundeilla varustettu viisikielinen sähköbasso. Bassossa on erittäin hyvä soitettavuus.

Bassossa on tanakkaa soundia tuottava mahonkirunko. Basso soi upeasti ja sustainia riittää, sillä mallissa on kaula läpi rungon -rakenne. Se on tehty seitsemän palan vaahtera/jatoba -yhdistelmällä ja kaulassa on satiiniviimeistely. Otelauta on lämpökäsiteltyä jatobaa ja ekstra jumbo -kokoisia nauhoja on 24.

D-5:ssä on ESP:n omat, isosoundiset mikit sekä 3-alueinen aktiivi-EQ, josta löydät helposti laajan valikoiman sävyjä.

Basson viimeistelynä on laadukkaat puut hienosti esiin tuova satiinilakkaus, Black Natural Burst väritys, mustat metalliosat ja otelaudan pisteupotukset.