ESP Snakebyte Black Satin 2021 Sähkökitara (käytetty)
ESP Snakebyte Black Satin 2021 Sähkökitara (käytetty) ESP Snakebyte Black Satin 2021 Sähkökitara (käytetty) ESP Snakebyte Black Satin 2021 Sähkökitara (käytetty) ESP Snakebyte Black Satin 2021 Sähkökitara (käytetty) ESP Snakebyte Black Satin 2021 Sähkökitara (käytetty) ESP Snakebyte Black Satin 2021 Sähkökitara (käytetty) ESP Snakebyte Black Satin 2021 Sähkökitara (käytetty) ESP Snakebyte Black Satin 2021 Sähkökitara (käytetty) ESP Snakebyte Black Satin 2021 Sähkökitara (käytetty) ESP Snakebyte Black Satin 2021 Sähkökitara (käytetty) ESP Snakebyte Black Satin 2021 Sähkökitara (käytetty)

ESP Snakebyte Black Satin 2021 Sähkökitara (käytetty)

ESP
3 385,00 €

Erittäin siistikuntoinen 1/2022 uutena ostettu ESP Custom Shopin Japanissa käsintekemä ESP Snakebyte Black Satin Sähkökitara, alkuperäinen kova laukku mukana.

Saatavana myymälästä heti. Toimitettuna 2-3 arkipäivää.
Toimitusaika 2 - 3 työpäivää

Erittäin siistikuntoinen 1/2022 uutena ostettu ESP Custom Shopin Japanissa käsintekemä ESP Snakebyte Black Satin Sähkökitara. Alkuperäinen kova laukku, aitoustodistus sekä säätöavaimet mukana. Ei mainittavia käytön jälkiä, kitara on hyvä vaihtoehto uudelle soittimelle. Takuu voimassa vielä pitkään.

ESP Snakebyte Black Satin on ESP Custom Shopin Japanissa käsityönä rakentama upea James Hetfield -nimikkomalli. Hetfield on kiistatta yksi maailman arvostetuimmista komppikitaristeista ja onhan miehen ura Metallicassa jatkunut jo vuosikymmeniä.

Snakebyte-malli perustuu Hetfieldin omaan designiin. Kitara on rakennettu parhaista soitinpuista ja osista. Siinä on liimaliitoksella tehty yhden palan mahonkikaula 24.75” skaalalla. Runko on mahonkia. Kaulassa on ohut U-profiili, otelauta on eebenpuuta ja extra-jumbo -kokoisia nauhoja on 22. 12. nauhalla on käärme-otelautaupotus.

Soundeista vastaa EMG:n tekemä James Heftield-nimikkosetti. Mikit perustuvat EMG 60- ja 80 -malleihin, mutta ne on tuunattu Hetfieldin makuun. JH-N kaulamikissä on yksittäiset keraamiset napapalat ja ne ovat suuremmat kuin EMG 60 -mallissa. Tuloksena enemmän atakkia, isompi ulostulo ja paksumpi soundi. JH-B tallamikki tarjoilee saman rakenteen, mutta teräksisillä napapaloilla. Soundi on tiukka ja isolla ulostulolla, mutta tosi selkeillä alataajuuksilla.

Muita varusteita ovat mm. Sperzel lukkovirittimet, Tonepros talla, Dunlop hihnalukot ja mukana tulee luonnollisesti kova kotelo sekä aitoustodistus.

Ominaisuudet
Runko: Mahonki
Kaula: 1 palan mahonki, liimaliitos
Kaulan profiili: Thin U
Skaala: 24.75”
Otelauta: Eebenpuu, Radius 350mm
Satula: Leveys 42mm
Nauhat: 22 Extra Jumbo
Talla: Tonepros Locking TOM & Tailpiece
Virittimet: Sperzel lukkovirittimet
Kaulamikrofoni: EMG JH-N, Brushed Black Chrome
Tallamikrofoni: EMG JH-B, Brushed Black Chrome
Elektroniikka: Aktiivi, 2x Volume, 3-asentoinen kytkin
Metalliosien väri: Musta
Hihnatapit: Dunlop hihnalukot
Väri: Black Satin
Viimeistely: Satiinilakkaus

Kotelo: ESP Snakebyte Form Fit kova kotelo