Fender FA-115 V2 akustinen kitarapaketti (uusi)
Fender FA-115 V2 akustinen kitarapaketti (uusi) Fender FA-115 V2 akustinen kitarapaketti (uusi) Fender FA-115 V2 akustinen kitarapaketti (uusi) Fender FA-115 V2 akustinen kitarapaketti (uusi) Fender FA-115 V2 akustinen kitarapaketti (uusi) Fender FA-115 V2 akustinen kitarapaketti (uusi)

Fender FA-115 V2 akustinen kitarapaketti (uusi)

Fender
148,80 €

Fender FA-115 V2 akustinen kitarapaketti sisältää kaiken mitä tarvitset soittoharrastuksen aloittamiseen: kitaran, kuljetuspussin, hihnan ja varakielet.

Saatavana myymälästä heti. Toimitettuna 2-3 arkipäivää.

Valmis Fender FA-115 V2 akustinen kitarapaketti on täydellinen valinta soittoharrastuksen aloittamiseen. Paketti sisältää laadukkaan ja komeasti soivan akustisen Fender FA-115 kitaran, kuljettamista varten gig bagin, plektroja, varakielipaketin sekä soittohihnan. Lisäksi paketin mukana tulee ilmaisen kokeilujakso Fenderin Play-verkko-opetuskurssille.

Sisällys

  • Fender FA-115 dreadnought-mallinen akustinen kitara
  • Gig bag
  • Plektroja
  • Kitarahihna
  • Ilmainen kokeilujakso Fender Play -verkko-opetuskurssille


***

Pidä huolta soittimestasi, älä päästä sitä kuivumaan!

Pohjolan talvi on soittimille pitkä ja liian kuiva. Soittimet voivat parhaiten sisäilmassa, jonka suhteellinen kosteus on 40-50 prosenttia. Pakkasilla ja kuivilla keleillä huoneilman kosteus laskee merkittävästi tätä alemmas. Liiallinen kuivuus voi aiheuttaa otelaudan kuivumista ja halkeilua, nauhojen esiin tulemista, liimausten repeilyä, lakkauksen halkeilua ja esimerkiksi kitaran kansi voi haljeta. Sisäilman kosteudesta voi huolehtia erillisellä ilmankostutuslaitteilla tai soittimiin suunnitelluilla kostuttimilla. Muista lisäksi pitää soitin etäällä patterista ja suorasta auringonpaahteesta.