Kala Dolphin Bridge Yellow Burst sopraanoukulele (uusi)
Kala Dolphin Bridge Yellow Burst sopraanoukulele (uusi) Kala Dolphin Bridge Yellow Burst sopraanoukulele (uusi) Kala Dolphin Bridge Yellow Burst sopraanoukulele (uusi) Kala Dolphin Bridge Yellow Burst sopraanoukulele (uusi)

Kala Dolphin Bridge Yellow Burst sopraanoukulele (uusi)

Kala Brand Music Company
66,00 €

Sopraanokokoinen ukulele, jossa on upea keltainen liukuväritys. Sopii hyvin harrastajalle ja soittoharrastusta aloittavalle. Hintaan sisältyy kuljetuspussi.

Saatavana myymälästä heti. Toimitettuna 2-3 arkipäivää.
Toimitusaika 2 - 3 työpäivää

Sopraanokokoiset ukulelet sopivat hyvin kaikenlaisille soittajille. Helpposoittoisuutensa vuoksi Kala Makala Dolphin on ihanteellinen valinta myös aloittelijalle. Dolphin-sarjan sopraanoukuleleissa hinta-laatu-suhde on kohdillaan: soittimet ovat värikkäitä ja hauskoja, mutta myös laadukkaita ja hyvin soivia. Dolphinin rungon materiaalit ovat laminaattia, jotka sietävät muun muassa kosteuden ja lämpötilojen vaihtelua erinomaisesti. 

Sopraanoukulelen soitin on kirkas. Koska soitin on helppo käsitellä ja soinnut helppo oppia, kuulostaa soitto musiikilta jo muutaman päivän opiskelun jälkeen.

Ukulelen hintaan sisältyy kuljetuspussi.


Ominaisuudet

  • Sopraanoukulele
  • Kala Makala Dolphin-sarja
  • Paino: 0,7 kg
  • Väri: Yellow Burst, liukuvärjätty keltainen


Tarvitsetko soitonopetusta? 

Soitonopettajamme Jukka Holm voi auttaa tutustumaan soittimeen ja oppimaan alkeita. Tutustu Jukkaan täällä ja aloita soitonopiskelu vaikka heti.