Kala Dolphin Soprano Ukulele Purple Burst (uusi)
Kala Dolphin Soprano Ukulele Purple Burst (uusi)

Kala Dolphin Soprano Ukulele Purple Burst (uusi)

Kala Brand Music Company
66,00 €

Kala Dolphin Bridge Yellow Burst on sopraanokokoinen ukulele, jossa on upea purppura liukuväritys. Sopii harrastajien lisäksi hyvin aloittelijoille.

Saatavana myymälästä heti. Toimitettuna 2-3 arkipäivää.

Kala Dolphin Bridge Yellow Burst on sopraanokokoinen ukulele, jossa on upea purppura liukuväritys. Sopii harrastajien lisäksi hyvin aloittelijoille. Ukulele toimitetaan Kalan gig bagissa. 

Sopraanokokoiset ukulelet sopivat hyvin kaikenlaisille soittajille. Helpposoittoisuutensa vuoksi Kala Makala Dolphin on ihanteellinen valinta myös aloittelijalle. Dolphin-sarjan sopraanoukuleleissa hinta-laatu-suhde on kohdillaan: soittimet ovat värikkäitä ja hauskoja, mutta myös laadukkaita ja hyvin soivia. Dolphinin rungon materiaalit ovat laminaattia, jotka sietävät muun muassa kosteuden ja lämpötilojen vaihtelua erinomaisesti. 

Sopraanoukulelen soitin on kirkas. Koska soitin on helppo käsitellä ja soinnut helppo oppia, kuulostaa soitto musiikilta jo muutaman päivän opiskelun jälkeen.


Ominaisuudet

  • Sopraanoukulele
  • Kala Makala Dolphin-sarja
  • Paino: 0,7 kg
  • Väri: Purple Burst, liukuvärjätty purppura


Tarvitsetko soitonopetusta? 

Soitonopettajamme Jukka Holm voi auttaa tutustumaan soittimeen ja oppimaan alkeita. Tutustu Jukkaan täällä ja aloita soitonopiskelu vaikka heti.