Kala Makala Dolphin Red sopraano-ukulele (uusi)
Kala Makala Dolphin Red sopraano-ukulele (uusi) Kala Makala Dolphin Red sopraano-ukulele (uusi) Kala Makala Dolphin Red sopraano-ukulele (uusi)

Kala Makala Dolphin Red sopraano-ukulele (uusi)

Kala Brand Music Company
58,00 €

Kala Makala Dolphin Red on sopraanokokoinen ukulele, jossa on näyttävä punainen väritys. Sopii harrastajien lisäksi hyvin aloittelijoille..

Saatavana myymälästä heti. Toimitettuna 2-3 arkipäivää.
Toimitusaika 2 - 3 työpäivää

Kala Makala Dolphin Red on sopraanokokoinen ukulele, jossa on näyttävä punainen väritys. Ukulele toimitetaan Kalan gig bagissa. 

Sopraanokokoiset ukulelet sopivat hyvin kaikenlaisille soittajille. Helpposoittoisuutensa vuoksi Kala Makala Dolphin on ihanteellinen valinta myös aloittelijalle. Dolphin-sarjan sopraanoukuleleissa hinta-laatu-suhde on kohdillaan: soittimet ovat värikkäitä ja hauskoja, mutta myös laadukkaita ja hyvin soivia. Dolphinin rungon materiaalit ovat laminaattia, jotka sietävät muun muassa kosteuden ja lämpötilojen vaihtelua erinomaisesti. 

Sopraanoukulelen soitin on kirkas. Koska soitin on helppo käsitellä ja soinnut helppo oppia, kuulostaa soitto musiikilta jo muutaman päivän opiskelun jälkeen.


Ominaisuudet

  • Sopraanoukulele
  • Kala Makala Dolphin-sarja
  • Paino: 0,7 kg
  • Väri: Red, punainen


Tarvitsetko soitonopetusta? 

Soitonopettajamme Jukka Holm voi auttaa tutustumaan soittimeen ja oppimaan alkeita. Tutustu Jukkaan täällä ja aloita soitonopiskelu vaikka heti.