KALA Zebrawood Cajon-perkussio + gig bag (uusi)
KALA Zebrawood Cajon-perkussio + gig bag (uusi) KALA Zebrawood Cajon-perkussio + gig bag (uusi) KALA Zebrawood Cajon-perkussio + gig bag (uusi) KALA Zebrawood Cajon-perkussio + gig bag (uusi)

KALA Zebrawood Cajon-perkussio + gig bag (uusi)

Kala Brand Music Company
155,00 €

KALAn Cajon on upea puinen perkussiosoitin, jota on keveytensä vuoksi helppo kuljetella mukana. Soittimen hintaan sisältyy laadukas ja hyvin topattu gig bag.

Saatavana myymälästä heti. Toimitettuna 2-3 arkipäivää.
Toimitusaika 2 - 3 työpäivää

Kala Zebrawood Cajon on alunperin Perusta kotoisin oleva perkussiosoitin, joka taitavan soittajan käsissä vastaa kokonaista rumpusettiä ja perkussiopatteristoa.

Cajónia soitetaan tavallisimmin käsin, mutta sitä voi soittaa myös vispilöillä, malleteilla tai kapuloilla. Kala Cajonin virvelirumpumainen sointi syntyy sisään pingotetuista kitarankielistä. 

Cajon-perkussio on rakennettu Zebrawoodista eli seeprapuusta, joka on yleisnimi monille raidallisille puulajeille Keski- jaEtelä-Amerikasta, Keski-Afrikasta ja Aasiasta. Puulajeille yhteistä on näyttävä ulkonäkö ja jäsentynyt basso- ja diskanttitoisto. Tästä syystä monet seeprapuulajikkeet ovat suosittuja soitinpuita.

Ominaisuudet

  • Cajón-perkussiosoitin
  • Resonaattorina kitarankielet
  • Kansi, pohja ja sivut Zebrawood-puuta
  • Paino 1,2 kg                                                       
  • Soittimen hintaan sisältyy laadukas ja hyvin topattu Kala Calon gig bag