MACKIE HM-4 KUULOKEVAHVISTIN (uusi)
MACKIE HM-4 KUULOKEVAHVISTIN (uusi) MACKIE HM-4 KUULOKEVAHVISTIN (uusi)

MACKIE HM-4 KUULOKEVAHVISTIN (uusi)

34,00 €

Mackie HM-4 on pienikokoinen, lujatekoinen ja helppokäyttöinen kuulokevahvistin.

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää

Mackie HM-4 on pienikokoinen, lujatekoinen ja helppokäyttöinen kuulokevahvistin. Olipa hakusessa kotistudion kuulokekuuntelu, soittajien monitorointi, yhtyetreenit kuulokkeilla tai ystävien yhteinen ilta kuulokemusiikin parissa, Mackien HM-sarjasta löytyy joka tilanteeseen sopiva, kestävä ja hyväsoundinen aktiivivaihtoehto.

Mackie HM-4 tarjoaa täysin analogisen ja dynamiikaltaan laajan vaihtoehdon niin erilaisiin soittotilanteisiin, kuin vaikkapa elokuvan katsomiseen kannettavalta tietokoneelta julkisessa paikassa muita häiritsemättä ja omassa rauhassa.

Se jakaa kätevästi yhden 6.3mm kuuloketulon neljään kuulokelähtöön, joka lähdölle on oma voimakkuudensäätönsä. Kuten muutkin Mackien laitteet, myös HM-4 on rakenteeltaan "luja kuin tankki" ja kestää käyttöä. Pakkauksessa on mukana 12 voltin virtalähde.

Ominaisuudet

  • Säädöt: 4x äänenvoimakkuuden säätö
  • Liitännät sisään: 1x 6.3mm TRS-jakki
  • Liitännät ulos: 4x 6.3mm TRS-jakki
  • Virta: 12V AC virtalähde (tulee mukana)
  • Mitat (LxSxK): 51 x 109 x 58mm
  • Paino: 200g

TOIMITUSAIKA

Ilmoitettu toimitusaika koskee Matkahuollon paketteina toimitettavia tilauksia. Kaikki tuotteet ovat noudettavissa myymälästä aukioloaikoina ilman erillistä toimitusaikaa. 

JÄIKÖ JOKIN MIETITYTTÄMÄÄN?

Palvelemme puhelimitse ja verkossa joustavasti päivittäin.
Ota yhteyttä sähköpostilla asiakaspalvelu@kaksikitaraa.com tai puhelimitse 040 967 6202. 

Myymälä on avoinna tiistaisin ja torstaisin kello 12-17.30 sekä lauantaisin kello 11-15. Myymälässä on mahdollista testata kaikkia soittimia.