Mackie Studio Bundle kotistudiopaketti (uusi)
Mackie Studio Bundle kotistudiopaketti (uusi) Mackie Studio Bundle kotistudiopaketti (uusi) Mackie Studio Bundle kotistudiopaketti (uusi) Mackie Studio Bundle kotistudiopaketti (uusi) Mackie Studio Bundle kotistudiopaketti (uusi) Mackie Studio Bundle kotistudiopaketti (uusi)

Mackie Studio Bundle kotistudiopaketti (uusi)

Mackie
250,00 €

Mackie Studio Bundle kotistudiopaketti tarjoaa työkalut korkeatasoiseen kotiäänittämiseen.

Saatavana myymälästä heti. Toimitettuna 2-3 arkipäivää.

Mackie Studio Bundle kotistudiopaketti tarjoaa työkalut korkeatasoiseen kotiäänittämiseen. Paketissa on suosittu Big Knob monitoriohjain, pari pienikokoisia CR3-X 3 -studiomonitoreja ja MC-100 -kuulokkeet, dynaaminen EM-89D mikrofoni ja isokapselinen kondensaattorimikrofoni EM-91C. 

Big Knob on samalla kertaa äänikortti, äänentason säädin, kuulokevahvistin ja talkback linja. Se on luonteva monen tulon ja lähdön keskusyksikkö, jonka ympärille studiota on helppo laajentaa. 

EM-91C on omiaan laulun poimimiseen ja EM-89D kestää kovaakin äänenpainetta. Suositut CR3-X 3 -aktiivikaiuttimet tarjoavat 50 wattia puhdasta ääntä pienessä koossa, riittävästi niin editointiin, miksaukseen kuin musiikista nauttimiseen kun työpäivä on pulkassa.

Ominaisuudet

 • Bundle-paketti kotistudion ytimeksi
 • Mackie Big Knob keskusyksikkö
 • EM-89D dynaaminen mikrofoni
 • EM-91C isokalvoinen kondensaattorimikrofoni
 • MC-100 kuulokkeet
 • CR3-X 3" 50W aktiivimonitorit
 • Mukana  Waveform OEM -ohjelmisto
 • DAW Essentials for Waveform sisältää 16 plugin-aliohjelmaa kuten Reverber8 ja Equaliser EQ
 • MC-100 kuulokkeissa tehokkaat elementit ja käyttömukavat pehmusteet ja päänauha. Mukana 6,3mm TRS-sovitin. 
 • EM-89D dynaaminen solistimikrofoni sopii niin laululle kuin soittimille. Herttakuvio eliminoi hälyääniä tehokkaasti. Mikrofoni on rakennettu kestämään kovankin keikkailun rasituksia päivästä toiseen. Mukana telinesovite, XLR-johto ja säilytyspussi.
 • EM-91C kondensaattorimikrofonissa on laaja kalvo, joten se sopii niin ihmisäänille kuin vaikkapa tilan taltioimiseen. Herttakuvio eliminoi hälyääniä tehokkaasti. Lujatekoisen mikrofonin mukana seuraa ripustuskehto ja XLR-johto.
 • Pienikokoiset CR3-X kaksitie-aktiivimonitorit ovat sarjansa kevyimmät, mutta niissäkin on akustisesti laadukkaat puukuoret, bassorefleksirakenne ja waveguide- muotoilu metallisessa etupaneelissa. 50W pääteaste, 3" polypropyleenipinnoitettu kartio ja 0,75" diskanttielementti sopivat niin audiotyöhön, pelikäyttöön kuin vapaa- ajan viihdekeskukseksi. Tasonsäätö sijaitsee parin toisessa kaiuttimessa, jonka voi kytkimellä valita joko vasemmalle tai oikealle, kuinka vain mukavimmin sopii. Mukana seuraavat tarvittavat johdot niin RCA- kuin 3,5mm liitäntöihin. Etupaneelissa kuulokeliitäntä, joka vaimentaa kaiuttimet. 

Mackie Big Knob Studio on varsinainen sveitsinlinkkari, kun haetaan kytkettävyyttä ja helppoa keskusyksikköä pikkustudioon. Massiivinen volyymisäädin josta se on saanut nimensä on klassikko, ja reititys kolmen signaalitulon ja kahden monitorilähdön välillä vaihtuu lennosta. Joka väylälle on oma trimmeritasonsa. Samalla se on 24bit/192kHz 2I/2O äänikortti laadukkailla Onyx-etuasteilla, phantomjännitteellä ja latenssittomalla cue-monitoroinnilla. Kaksi kuulokelähtöä, sisäänrakennettu talkback-mikrofoni ja 16-portainen tasonnäyttö viimeistelevät jämerän ja kestävän paketin, joka toimii niin Mac- kuin PC- ympäristöissä.