MANUEL RODRIGUEZ FF CUTAWAY BOCA MR (käytetty)
MANUEL RODRIGUEZ FF CUTAWAY BOCA MR (käytetty) MANUEL RODRIGUEZ FF CUTAWAY BOCA MR (käytetty) MANUEL RODRIGUEZ FF CUTAWAY BOCA MR (käytetty) MANUEL RODRIGUEZ FF CUTAWAY BOCA MR (käytetty) MANUEL RODRIGUEZ FF CUTAWAY BOCA MR (käytetty) MANUEL RODRIGUEZ FF CUTAWAY BOCA MR (käytetty) MANUEL RODRIGUEZ FF CUTAWAY BOCA MR (käytetty) MANUEL RODRIGUEZ FF CUTAWAY BOCA MR (käytetty) MANUEL RODRIGUEZ FF CUTAWAY BOCA MR (käytetty) MANUEL RODRIGUEZ FF CUTAWAY BOCA MR (käytetty) MANUEL RODRIGUEZ FF CUTAWAY BOCA MR (käytetty) MANUEL RODRIGUEZ FF CUTAWAY BOCA MR (käytetty) MANUEL RODRIGUEZ FF CUTAWAY BOCA MR (käytetty) MANUEL RODRIGUEZ FF CUTAWAY BOCA MR (käytetty)

MANUEL RODRIGUEZ FF CUTAWAY BOCA MR (käytetty)

995,00 €

Huippulaadukas flamenco-kitara, Elektroakustinen, Perinteisin menetelmin Espanjassa käsintehty nylonkielinen akustinen

Toimitusaika 2 - 3 työpäivää

Erittäin siistikuntoinen ja vähänkäytetty Manuel Rodriguez FF Cutaway Boca MR on erittäin laadukas, Espanjassa perinteisin menetelmin rakennettu akustinen flamenco-kitara. Tässä mallissa on lisäksi huipputason elektroniikka, soittoa helpottava soololovi sekä uniikki ääniaukko MR-logolla.

Tämän mallin koppa on kokopuista Espanjan sypressiä. Kokopuinen kansi on kuusta. Kiiltolakattu seetrikaula on vahvistettu eebenpuulla ja otelauta on myös eebenpuuta. Kitaran lapa ja talla on tehty ruusupuusta.

Nauhoja on perinteiset 19 kappaletta ja 52mm leveä satula on aitoa luuta. Lisäksi tässä uniikissa kitarassa on kullanväriset virityskoneistot, moniväriset puiset rungon reunanauhat sekä kiiltolakattu puunvärinen viimeistely.

Tässä soittimessa on lisäksi laadukas Fishman Clasica Blend etuaste 3-alueisella sävysäädöllä ja sisäänrakennetulla viritysmittarilla. Lisäksi löytyy notch-filtteri kierron estoon, vaiheen kääntö sekä mic blend-toiminto, jolla kitaran sisällä olevan mikin sekä ohjauspaneelin takana olevan toisen mikin välistä tasapainoa voi säätää.

Kitara toimitetaan laadukkaassa kovassa kotelossa.

Ominaisuudet

Tyyppi: Klassinen elektroakustinen
Skaala: 650mm
Kansi: Kokopuu saksankuusi
Sivut: Kokopuu espanjansypressi
Pohja: Kokopuu espanjansypressi
Kaula: Hondurasin seetri, eebenpuu-vahvikkeet, Spanish Heel -liitos
Lapa: Ruusupuu
Otelauta: Eebenpuu, positiomerkit sivussa
Satula: 52mm, luu
Virityskoneisto: Kullanvärinen
Talla: Ruusupuu
Elektroniikka: Fishman Clasica Blend Etuaste, 3-alueine EQ, viritysmittari, vaiheenkääntö, notch-filtteri kierron estoon, Mic Blend -säätö, Fishman Sonicore Classical mikrofoni
Reunanauhat: Puuta, monivärinen
Ääniaukon upotus: Rosette, puuta, koverrettu MR-logo
Väri: Puunvärinen, kiiltolakkaus
Kotelo: kova muotokotelo, musta

JÄIKÖ JOKIN MIETITYTTÄMÄÄN?

Palvelemme puhelimitse ja verkossa joustavasti päivittäin.
Ota yhteyttä sähköpostilla kaksikitaraa@hotmail.com tai puhelimitse 040 967 6202. 

Myymälä on avoinna tiistaisin ja torstaisin kello 12-17.30 sekä lauantaisin kello 11-15. Myymälässä on mahdollista testata kaikkia soittimia.