Mooer D7 X2 Delay Efektipedaali (uusi)
Mooer D7 X2 Delay Efektipedaali (uusi) Mooer D7 X2 Delay Efektipedaali (uusi) Mooer D7 X2 Delay Efektipedaali (uusi) Mooer D7 X2 Delay Efektipedaali (uusi) Mooer D7 X2 Delay Efektipedaali (uusi)

Mooer D7 X2 Delay Efektipedaali (uusi)

Mooer
128,00 €

X2 Series, Stereodelay, 14 laadukasta efektiä, Klassiset analogiset delayt ja nauhakaiut sekä modernit ja kokeellisemmat efektit

Saatavana myymälästä heti. Toimitettuna 2-3 arkipäivää.
Toimitusaika 2 - 3 työpäivää

VIDEOESITTELY

Mooer D7 X2 Delay on todella monipuolinen stereodelay-pedaali. Siinä on yhteensä 14 erityyppistä efektiä, joiden skaala ulottuu klassisesta nauhakaiusta aina bittejä murskaaviin kokeellisempiin soundeihin. Pedaalin kahdella Tweak-potikalla voidaan säätää monia parametreja, valittuna olevasta efektistä riippuen. Lisäksi tarjolla on kontrollit efektin ja kuivan signaalin tasapainon säätöön, delayn aika sekä feedback.

Tap tempo toimii tietysti jalkakytkimellä. Jokaisen efektityypin omat asetukset voi tallentaa, eli muistipaikkoja on yhteensä 14 ja niitä selataan jalkakytkimillä. Lisäksi pedaalissa on Trails-toiminto eli kaiun häntä, jonka voi halutessaan kytkeä päälle tai pois saumattomasti. Se toimii painamalla bypass-jalkakytkin pohjaan 2 sekunniksi, jolloin sininen LED-valo kertoo, että trail mode on päällä ja punainen LED ilmaisee, että trail mode on pois käytöstä.Mooer D7 X2 Delay -pedaalissa on nämä 14 efektiä: Digital, Analog, Tape, Dynamic, Liquid, Mod, Mod-Verse, Galaxy, Dual, Pingpong, Crystal, Rainbow, Low-Bit ja Fuzz.

Ominaisuudet
Stereo delay
14 laadukasta efektiä
14 tallennuspaikkaa
Trail On / Off -toiminto
Säädöt: Tweak.1, Tweak.2, Save, Mix, Time, Feedback, Bypass, Tap Tempo, Preset Change Up/Down, Trail On/Off (jalkakytkimillä)
Selkeät LED-valot tärkeimmille toiminnoille
Rakenne: Täysmetallikuori
Liitännät sisään: 2x 6.3mm (1/4”) instrumentti (1 MOhm)
Liitännät ulos: 2x 6.3mm (1/4”) instrumentti (510 Ohm)
Virta: Mukana 9V 300mA Center Negative virtalähde
Mitat: (leveys x korkeus x syvyys) 75 x 115 x 33 mm
Paino: 334g