MOOER HORNET WHITE BLUETOOTH-vahvistin (uusi)
MOOER HORNET WHITE BLUETOOTH-vahvistin (uusi) MOOER HORNET WHITE BLUETOOTH-vahvistin (uusi) MOOER HORNET WHITE BLUETOOTH-vahvistin (uusi)

MOOER HORNET WHITE BLUETOOTH-vahvistin (uusi)

110,00 €

Kitaravahvistin, Bassovahvistin, Edullinen mallintava MOOER HORNET WHITE Bluetooth-vahvistin kitaralle ja bassolle

Toimitusaika 2 - 3 työpäivää

Kitaravahvistin, Bassovahvistin, Edullinen mallintava Bluetooth-vahvistin kitaralle ja bassolle, 9 vahvistinmallinnusta (Clean, Overdrive, High Gain, Basso, Akustinen kitara), 15W, 3-alueinen EQ, Helppokäyttöiset efektit, Modulaatio ja Delay erillisillä tap tempo -toiminnoilla, Kaikuefekti, Kuulokelähtö, Linjatulo, Paino vain 2.9kg

Mooer Hornet White tarjoaa pienessä, edullisessa paketissa ennennäkemättömän hyvät kitaristin ja basistin soundityökalut: Alle 3kg painoiseen vahvistimeen on pakattu 9 laadukkaasti mallinnettua vahvistinta. Pääset nopeasti soittamaan niin puhtailla soundeilla kuin monenlaisilla säröilläkin. Soundejasi voit maustaa kolmella erilaisella efektityypillä, joissa jokaisessa on kolme variaatiota. Langaton Bluetooth-liitettävyys mahdollistaa esim. helpon taustanauhojen päälle soittamisen ja kuulokeliitännän avulla treenaat kotona muita häiritsemättä.

Videoesittely

JÄIKÖ JOKIN MIETITYTTÄMÄÄN?

Palvelemme puhelimitse ja verkossa joustavasti päivittäin.
Ota yhteyttä sähköpostilla kaksikitaraa@hotmail.com tai puhelimitse 040 967 6202. 

Myymälä on avoinna tiistaisin ja torstaisin kello 12-17.30 sekä lauantaisin kello 11-15. Myymälässä on mahdollista testata kaikkia soittimia.