Mooer R7 X2 Reverb Efektipedaali (uusi)
Mooer R7 X2 Reverb Efektipedaali (uusi) Mooer R7 X2 Reverb Efektipedaali (uusi) Mooer R7 X2 Reverb Efektipedaali (uusi) Mooer R7 X2 Reverb Efektipedaali (uusi)

Mooer R7 X2 Reverb Efektipedaali (uusi)

Mooer
146,00 €

X2 Series, Stereokaiku, 14 klassista & modernia kaikuefektiä A7 Ambiance & R7 Reverb -pedaaleista, 14 tallennuspaikkaa, EQ sekä Decay & Pre-Delay säädöt

Saatavana myymälästä heti. Toimitettuna 2-3 arkipäivää.
Toimitusaika 2 - 3 työpäivää

VIDEOESITTELY

X2 Series, Stereokaiku, 14 klassista & modernia kaikuefektiä A7 Ambiance & R7 Reverb -pedaaleista, 14 tallennuspaikkaa, EQ sekä Decay & Pre-Delay säädöt, Infinite & Trail-On toiminnot, Helppokäyttöinen, 9V virtalähde mukana, Metallirunko 

Mooer R7 X2 Reverb yhdistää Mooerin parhaat digikaiut suosituista A7 Ambiance- ja R7 Reverb -pedaaleista yhden kuoren sisään. R7 X2 pitää sisällään 14 laadukasta stereokaikua, joiden sävyjä ja häntiä voi muokata helposti. Kaiun ja kuivan signaalin välistä tasapainoa voi säätää, samoin kuin efektin ylä- ja alataajuuksia. Lisäksi tietysti löytyy decay ja pre-delay -säädöt.R7 X2 Reverbissä on uniikkina ominaisuutena Infinite Tails -tila, jolla loihdit upeaa ambienssia loputtomilla kaiuilla. Lisäksi pedaalissa on Trails-toiminto eli kaiun häntä, jonka voi halutessaan kytkeä päälle tai pois saumattomasti.

Jokaiselle kaiulle on oma tallennuspaikka. Jalkakytkimillä valitaan haluttu muistipaikka sekä ohjataan kaiun häntää ja efektin bypassia.Mooer R7 X2 Reverb -pedaalissa on nämä 14 kaikua: Room, Hall, Church, Cave, Plate, Spring, Studio, Mod, Reverse, Wrap, Shake, Crush, Shimmer ja Dream.

Ominaisuudet
Stereokaikupedaali
14 laadukasta stereokaikuefektiä
14 tallennuspaikkaa
Infinite -toiminto kaikujen loputtomille hännille
Trail On / Off -toiminto
Säädöt: HC, LC, Save, Mix, Decay, Pre-Dly, Infinite, Bypass, Mode, Preset Change Up/Down (jalkakytkimillä)
Selkeät LED-valot tärkeimmille toiminnoille
Rakenne: Täysmetallikuori
Liitännät sisään: 2x 6.3mm (1/4”) instrumentti (1 MOhm)
Liitännät ulos: 2x 6.3mm (1/4”) instrumentti (510 Ohm)
Virta: Mukana 9V 300mA Center Negative virtalähde
Mitat: (leveys x korkeus x syvyys) 75 x 115 x 33 mm
Paino: 334g