Novation Impulse 61 monipuolinen MIDI-kosketinohjain (uusi)
Novation Impulse 61 monipuolinen MIDI-kosketinohjain (uusi) Novation Impulse 61 monipuolinen MIDI-kosketinohjain (uusi)

Novation Impulse 61 monipuolinen MIDI-kosketinohjain (uusi)

325,00 €

Novation Impulse - Tarkka ja nopea ammattitason MIDI-kontrolleri

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää

Impulse on Novationin ammattitason USB/MIDI-kontrolleri-sarja, jossa on entistäkin parempi koskettimisto ja säätimet sekä Novationin Automap-softa. Impulsessa on myös 8 taustavalaistua painiketta joilla voi kontrolloida arpeggioita, biittejä ja laukoa äänileikkeitä Ableton Livessä.


Luo ilmaisurikkaita esityksiä

Erittäin herkkä, täysikokoinen piano-tyylinen näppäimistö, jossa on puolipainotettu kosketus, aftertouch sekä Sustain- ja Expression-pedaaliliitännät.

Tallenna esityksesi erinomaisella tarkkuudella

Novationin korkeanopeuksinen skannaus (HRS) -tekniikka skannaa näppäimistön 10 000 kertaa sekunnissa, jotta se voisi tarkasti tallentaa kaikki soittosi vivahteet.

Määritä kaikki ohjaimet helposti

Hanki käytännönläheisiä musiikkituotanto-ohjelmistoja, kuten Ableton Live, Logic Pro ja Pro Tools; ja käytä Automapia DAW- ja plug-in-parametrien automaattiseen määritykseen ja ohjaukseen.

Muokkaa soundisi

Käsittele ääniäsi ja miksaa käyttämällä Impulse 25:n sileätoimisia nuppeja, matalan profiilin fadereita ja määritettäviä painikkeita, LCD-näytön antaman palautteen avustamana.

Tee enemmän Drum Padeillä

Kahdeksan nopeuden ja paineherkän taustavalaistun "tyynyn" avulla voit soittaa rumpukomppeja, suunnitella arpeggioita ja käynnistää leikkeitä Ableton Live -ohjelmassa.

Kiertueen kestävä rakenne

Vankka ja kestävä rakenne toimii vaativimmissakin live-tilanteissa.

Plug-in ja Play

Täysin "class compliant" ja USB-powered Impulse toimii Mac OS X:llä ja Windowsilla, joten se ei vaadi virtalähdettä tai ohjaimia.

Yhdistä melkein mihin tahansa

Voit liittää Impulsen syntetisaattoreihin ja äänimoduuleihin 5-nastaisella MIDI -liitännällä.

Tee musiikkia välittömästi

Mukana Ableton Live Lite, Novation Bass Station VST / AU-laajennus ja valtava kokoelma maksuttomia sampleja Loopmastersista.


TOIMITUSAIKA

Ilmoitettu toimitusaika koskee Matkahuollon paketteina toimitettavia tilauksia. Kaikki tuotteet ovat noudettavissa myymälästä aukioloaikoina ilman erillistä toimitusaikaa. 

JÄIKÖ JOKIN MIETITYTTÄMÄÄN?

Palvelemme puhelimitse ja verkossa joustavasti päivittäin.
Ota yhteyttä sähköpostilla asiakaspalvelu@kaksikitaraa.com tai puhelimitse 040 967 6202. 

Myymälä on avoinna tiistaisin ja torstaisin kello 12-17.30 sekä lauantaisin kello 11-15. Myymälässä on mahdollista testata kaikkia soittimia.