Orange Crush 20RT -1x8
Orange Crush 20RT -1x8 Orange Crush 20RT -1x8 Orange Crush 20RT -1x8 Orange Crush 20RT -1x8

Orange Crush 20RT -1x8" combo (uusi)

190,00 €

Orange Crush 20 RT on hyväsoundinen 20-wattinen treenivahvistin kahdella kanavalla ja sisäänrakennetuilla reverbillä ja virittimellä varustettuna.

Toimitusaika 2 - 3 työpäivää

Orange Crush 20RT -kitaracombo tarjoaa valtavan paletin erilaisia ääniä ja efektejä, säilyttäen silti klassisen tyylikkään Orange-soundin. Combo sisältää myös kromaattisen virittimen, jalkakytkimellä vaihdettavan Clean- ja Dirty-kanavan sekä aivan uuden korkean gainin etuvahvistimen. Uuden etuvahistimen myötä saat vielä napakammat tai rouheammat säröt, jotka säilyttävät komeasti rikkaan sointinsa. Laadukkaan vahvistimen tueksi on luonnollisesti tuotu laadukas elementti. Kahdeksan tuuman Voice Of The World -elementti mukautuu vahvistimen tarpeisiin uskomattoman tehokkaasti ja tuottaakin valtaisan syväluotaavaa ääntä, joka herättää kunnioitusta kuulijoissaan.

Ominaisuudet:

Kolmekaistainen ekvalisaattori
Reverb
Kromaattinen viritin
Säätimet: Clean volume, Dirty Gain, Bass, Middle, Treble, Dirty Volume, Channel Selector Switch
Teho: 20 W
Elementti: Custom 8" Voice Of The World
Mitat: 375 x 325 x 197 mm
Paino: 7,2 kg

TOIMITUSAIKA

Ilmoitettu toimitusaika koskee Matkahuollon paketteina toimitettavia tilauksia. Kaikki tuotteet ovat noudettavissa myymälästä aukioloaikoina ilman erillistä toimitusaikaa. 

JÄIKÖ JOKIN MIETITYTTÄMÄÄN?

Palvelemme puhelimitse ja verkossa joustavasti päivittäin.
Ota yhteyttä sähköpostilla asiakaspalvelu@kaksikitaraa.com tai puhelimitse 040 967 6202. 

Myymälä on avoinna tiistaisin ja torstaisin kello 12-17.30 sekä lauantaisin kello 11-15. Myymälässä on mahdollista testata kaikkia soittimia.