Orange Crush Acoustic 30 vahvistin trubaduurikäyttöön, musta (uusi)
Orange Crush Acoustic 30 vahvistin trubaduurikäyttöön, musta (uusi) Orange Crush Acoustic 30 vahvistin trubaduurikäyttöön, musta (uusi) Orange Crush Acoustic 30 vahvistin trubaduurikäyttöön, musta (uusi) Orange Crush Acoustic 30 vahvistin trubaduurikäyttöön, musta (uusi)

Orange Crush Acoustic 30 vahvistin trubaduurikäyttöön, musta (uusi)

Orange
389,00 €

Orange Crush Acoustic 30 on kevyt ja helposti roudattava kaksikanavainen vahvistin akustiselle kitaralle ja mikrofonille. Soveltuu hyvin trubaduurikäyttöön.

Saatavana myymälästä heti. Toimitettuna 2-3 arkipäivää.
Toimitusaika 2 - 3 työpäivää

Orange Crush Acoustic 30 on huipputyyikäs akustiselle kitaralle ja laululle tarkoitettu vahvistincombo. Kevyt vahvistin on helppo kuljeteltavaksi ja soveltuu hyvin vaikkapa trubaduurikäyttöön. Vahvistin on väriltään musta.

Vahvistin toimii verkkoviralla tai AA-paristoilla. 10 AA-koon sormiparistoa antaa normaalioloissa kolme tuntia soittoaikaa täydellä volyymilla tai viisi tuntia puoliteholla. Vahvistimen sisäänrakennettu kaiku ja chorus ovat käytettävissä molemmilla kanavilla. 

Instrumenttikanavassa on -10dB pad-kytkin etuvahvistimien kuumempaa signaalia silmälläpitäen ja 3-alueinen EQ. Colour-kytkin boostaa ylämiddlen preesens-aluetta ja leikkaa hieman alempaa middleä, kun halutaan avata tilaa mikrofonikanavan laajemmalle signaalille. Mikrofonikanavassa on XLR/jakki-yhdistelmäliitin ja se toimii niin kitaran kakkostulona kuin erillisenä mikrofonitulona. Kanavassa on kytkettävä phantomjännite ja mahdollisuus valita sisääntulon herkkyys mikrofoni- tai linjatasolle.

Efektipuolella vahvistimessa on kaiku ja chorus, jotka ovat säädettävissä molempiin kanaviin. Notch-suodin on ylimääräinen kapean kaistan ekvalisaattori jota voidaan käyttää pahimman kiertotaajuuden eliminointiin. 3,5mm Aux-tuloon voi kytkeä erillisen mediasoittimen tai muun äänilähteen esimerkiksi harjoittelua varten.

Ominaisuudet

  • Kaksikanavainen 30 watin kitaracombo akustiselle kitaralle
  • Toimii niin paristoilla kuin omalla virtalähteellään
  • Ykköskanavassa -10dB pad-kytkin ja Colour-kytkin
  • Kakkoskanavassa balansoitu mikrofonitulo ja phantomjännite
  • Kolmialueinen EQ, kaiku ja chorus, erillinen aux-tulo
  • 8″ Voice of the World -kaiutin
  • Väri: Musta vinyylipinnoite, basket weave -etukangas
  • Mitat 28 x 32 x 23 cm
  • Paino 6,2 kg