Orange Crush Bass 25 bassovahvistin (uusi)
Orange Crush Bass 25 bassovahvistin (uusi) Orange Crush Bass 25 bassovahvistin (uusi) Orange Crush Bass 25 bassovahvistin (uusi) Orange Crush Bass 25 bassovahvistin (uusi)

Orange Crush Bass 25 bassovahvistin (uusi)

Orange
225,00 €

Crush Bass 25 on pieni ja hyväsoundinen harjoitusvahvistin bassolle. Tässä bassocombossa lämmin ja pyöreä Orangelle tyypillinen soundi.

Saatavana myymälästä heti. Toimitettuna 2-3 arkipäivää.
Toimitusaika 2 - 3 työpäivää

Orange Crush Bass 25 bassocombo tarjoaa ammattitasoisen lämpimän ja pyöreän bassosoundin pienessä koossa. Tämä edullisen sarjan bassovahvari ei tingi äänestä eikä soundista.


Ominaisuudet

  • 25 watin bassocombo
  • Kolmialueinen EQ parametrisella laajalla keskialueensäädöllä, viritysmittari, kaiutinsimuloitu kuuloke/linjalähtö ja erillinen aux-tulo
  • Bassorefleksirakenne, 8" kaiutin
  • Oranssi vinyylipinnoite, basket weave -etukangas
  • Mitat 32,5 x 36,5 x 23 cm
  • Paino 8,3 kg


Lue lisää Crush Bass 25 vahvistimesta

Orange Crush Bass 25 on varustettu refleksiaukolla, jonka ansiosta 8" kaiutinelementti toistaa alataajuuksia paljon kokoaan syvemmältä. Ekvalisaattorin erittäin laaja keskialueen säätö 300 herzistä 2,7 kiloherziin on parametrinen, mikä tarkoittaa sitä että haluttua taajuutta voidaan säätää sekä sen mukaan, mille kohdalle taajuuskaistaa se osuu, kuin myös halutun korostuksen tai leikkauksen määränä. Aktiivinen, kolmialueinen EQ mahdollistaa basso- ja keskitaajuuksille 15 dB korostusta tai leikkausta, diskantille 20 desibeliä.

Signaalitie on täysin analoginen. 25 wattia pääteastetehoa ja 8" kaiutinelementti tarjoavat myös hyvän määrän toistovoimaa pienessä koossa. 

Lisäksi combosta löytyy 6 desibelin pad-vaimennus, integroitu viritysmittari, erillinen aux-tulo sekä CabSim-kaiutinsimuloitu kuulokelähtö, joka toimii myös linjalähtönä äänityksissä.