Orange Dark Terror Head kitaravahvistin (uusi)
Orange Dark Terror Head kitaravahvistin (uusi) Orange Dark Terror Head kitaravahvistin (uusi) Orange Dark Terror Head kitaravahvistin (uusi) Orange Dark Terror Head kitaravahvistin (uusi)

Orange Dark Terror Head kitaravahvistin (uusi)

Orange
585,00 €

Orange Dark Terror Head on pienikokoinen putkivahvistin kitaralle. Dark Terrorista irtoaa huutavaa high gain -säröä loputtomiin.

Saatavana myymälästä heti. Toimitettuna 2-3 arkipäivää.
Toimitusaika 4 - 7 työpäivää

Orange Dark Terror Head on pienikokoinen täysputkivahvistin kitaralle. Dark Terrorista irtoaa huutavaa high gain -säröä loputtomiin. Kooltaan kevyt ja pienikokoinen vahvistin on helppo kuljetella ja se mahtuu pieneen tilaan.

Ominaisuudet

  • Yksi kanava
  • Täysputkivahvistin, hi-gain- etuaste
  • Putket: etuasteessa 3 x 12AX7/ECC83, pääteasteessa 2 x EL84, efektiluupissa 1 x 2AT7/ECC81
  • Säätimet: Gain, Shape ja Volume
  • Nimellisteho 15/7 W
  • Kaiutinliitännät: 1×8 tai 1×16 tai 2 x 8 ohmia
  • Ulkomitat (l x k x s, cm): 30,3 × 19 × 15,3
  • Paino: 5,65 kg


Lue lisää Dark Terrorista

Dark Terror oli malliston ensimmäinen hi-gain- vahvistin, todellinen raskaan särön aarrearkku, josta erityisesti hard rock -kitaristit ovat menestyksekkäästi ammentaneet käyttöönsä Orangelle tunnusomaista, rotevaa ja ryhdikästä soundia kätevästi paikasta toiseen kuljetettavassa koossa. Sama päätevahvistin kuin Tiny Terrorissa ja tuttu 15/7 watin tehovalinta saivat tässä mallissa täydennyksekseen putkiohjatun ja täysin bufferoidun efektiluupin. Tämän mallin ydin on kuitenkin hi-gain- aste, jonka soundia muokataan Orangen ekslusiivisella Shape-säädöllä.

Shape-säätö kehitettiin aikanaan sittemmin jo lakkautettua Thunderverb-sarjaa varten ja sen avulla soundia voi muokata todella tehokkaasti yhdellä ainoalla säätimellä. Shapen yhdestä ääripäästä löytyy nykyaikainen, keskialueelta kuopalle kaivettu tiukkuus ja toisesta äärestä perinteisempään rockiin sopiva keskialueelta korostettu ja säyseämmällä yläkerralla kruunattu rouheus. Shapen ansiosta Dark Terror on huomattavasti monipuolisempi vahvistin, kuin mitä yksikanavaisuus, tumma ulkonäkö ja kolmen nupin säätimistö antavat olettaa.

Etuvahvistimessa on neljä perättäistä vahvistusastetta, jotka tuottavat sitä agressiivisemman soundin mitä pitemmälle Gain-säädintä avataan. Loppupäässä skaalaa vahvistuksen määrä kasvaa aivan tajuttomiin mittoihin. Ota riski: unohda puhtaat soundit ja kevyet murot, Dark Terrorilla on vähän rankempaa annettavaa!