Orange Dual Terror Twin channel valve head kitaravahvistin (uusi)
Orange Dual Terror Twin channel valve head kitaravahvistin (uusi) Orange Dual Terror Twin channel valve head kitaravahvistin (uusi)

Orange Dual Terror Twin channel valve head kitaravahvistin (uusi)

Orange
840,00 €

Orange Dual Terror Twin channel valve head on kaksikanavainen täysputkivahvistin. Vahvistimessa on Gain, Tone ja Volume säädöt kummallekin kanavalle.

Saatavana myymälästä heti. Toimitettuna 2-3 arkipäivää.

Orange Dual Terror Twin channel valve head on kaksikanavainen 30 wattinen täysputkivahvistin. Vahvistimessa on Gain, Tone ja Volume säädöt kummallekin kanavalle. Kyseessä on eittämättä markkinoiden monipuolisimpiin vahvistimiin lukeutuva pikkupeto. Väriltään vahvistin on valkoinen.

Ominaisuudet

  • Kaksi kanavaa, kanavanvaihto jalkakytkimellä
  • Täysputkivahvistin, hi-gain- etuaste
  • Putket: etuasteessa 4 x 12AX7/ECC83, pääteasteessa 4 x EL84
  • Säätimet: Gain, Tone ja Volume kummallekin kanavalle
  • Nimellisteho 30/15/7 W
  • Kaiutinliitännät: 1×8 tai 1×16 tai 2 x 16 ohmia
  • Ulkomitat (l x k x s, cm): 36 × 19 × 18
  • Paino: 9,75 kg
  • Mukana tulee vahvistimen suojus
  • Väri: valkoinenLue lisää vahvistimesta

30-wattinen Dual Terror on koko Terror-malliston tehokkain vahvistin. Se tarjoaa enemmän puhdasta headroomia kuin alkuperäinen Tiny Terror, ja kaksikanavaisuuden ansiosta sen soundeja voi myös hyödyntää joustavammin.

Kanavista ensimmäinen, Tiny Terror, on otettu suoraan 15-wattisesta klassikosta ja siinä ovat tallella kaikki ne ominaisuudet, jotka tekivät alkuperäisesti Tiny Terrorista niin suositun. Koska tehoa on kuitenkin tuplasti, yltyy Dual Terror tarvittaessa vieläkin hurjempaan iskuun. Täydentävä Fat-kanava tarjoaa puolestaan lisäannoksen juurevuutta pyöreän rouhealla ja aavistuksen rosoisemmalla luonteellaan, joka on aivan omiaan soolosoittoon, tai antaa vaihtoehtoisesti käytännöllisen mahdollisuuden vaikka kahden eri kitaran käyttöön keikalla. Päätevahvistimen tehoksi voi tilanteen mukaan valita 30, 15 tai 7 wattia, minkä ansiosta Dual Terror on ihanteellinen kumppani keikkailun lisäksi myös studiossa.

Tiny Terror -kanavassa vahvistimen pieni ja kätevä koko kohtaa vertaansa vailla olevan paletin moni-ilmeistä brittiläistä putkisoundia, jonka hallintaan tarvitaan vain kolme säädintä. Ainutlaatuisen etuvahvistimen sointi kattaa pelkällä kitaran volume-säätimellä ohjastettuna koko skaalan alkaen puhtoisista tai juurimusiikkiin istuvista kevyistä reunasäröistä aina punkin ja klassikko-rockin soittoon passaaviin murinoihin saakka.

Intuitiivinen Tone-säädin himmaa diskanttia, mutta säilyttää joka tilanteessa soittimen oman luonteen ja sävyn – jopa silloin, kun vahvistin ajetaan aivan äärirajoilleen. Vaikka Tiny Terror kehitettiin alkujaan nimenomaan keikkailevan muusikon helposti kuljetettavaksi vahvistimeksi, se on vuosien saatossa löytänyt ystävänsä myös studiomaailmasta, kiitos todella laajan sointipaletin ja skaalattavan päätetehon.

Alkuperäinen ”lunchbox”-kanava

Tämä kanava perustuu suoraan alkuperäiseen ”lunchbox”-vahvistimeen, jonka kekseliäs design, ainutlatuinen soundi ja huikaiseva monipuolisuus potkaisivat liikkeelle kokonaisen pikkuvahvistimien vyöryn. Se on tuttu näky lukemattomilta lavoilta ja sitä on tuli nopeasti vakiovaruste huippuluokan studioihin ympäri maailman. Vuosikymmen myöhemmin se asettaa edelleen mitat, joihin muita verrataan.

Tämä kanava antaa kaiken sen minkä alkuperäinen Tiny Terror -vahvistinkin antaa – ja 30 watin tehonsa ansiosta vielä roimasti enemmän.

Ainutlaatuinen kahden kanavan design

Orange piti ulkomitat ennallaan, mutta ahtoi Fat-kanavan samaan pakettiin tuomaan tuhdimpaa säröä ja paksumpaa sointia Tiny Terror -kanavan vaihtoehdoksi. Kyseessä on eittämättä markkinoiden monipuolisimpiin vahvistimiin lukeutuva pikkupeto.