Orange Glenn Hughes Crush Bass 50 bassovahvistin violetti (uusi)
Orange Glenn Hughes Crush Bass 50 bassovahvistin violetti (uusi) Orange Glenn Hughes Crush Bass 50 bassovahvistin violetti (uusi) Orange Glenn Hughes Crush Bass 50 bassovahvistin violetti (uusi) Orange Glenn Hughes Crush Bass 50 bassovahvistin violetti (uusi)

Orange Glenn Hughes Crush Bass 50 bassovahvistin violetti (uusi)

Orange
340,00 €

Orange Crush Bass 50 bassovahvistimesta on nyt saatavana huippuhieno Glenn Hughes nimikikkomalli violetilla Deep Purple -viimeistelyllä!

Saatavana myymälästä heti. Toimitettuna 2-3 arkipäivää.
Toimitusaika 2 - 3 työpäivää

Orange Crush Bass 50 bassovahvistimesta on nyt saatavana huippuhieno Glenn Hughes nimikikkomalli violetilla Deep Purple -viimeistelyllä!

Ominaisuudet

  • Limited Edition Glenn Hughes bassovahvistin Deep Purple -viimeistelyllä
  • 50 watin bassocombo
  • Kolmialueinen EQ parametrisella laajalla keskialueensäädöllä, viritysmittari, kaiutinsimuloitu kuuloke/linjalähtö ja erillinen aux-tulo
  • Bi-amp -henkinen etuaste rinnakkaisella gain-säädöllä
  • Bassorefleksirakenne, 12″ kaiutin
  • Oranssi tai musta vinyylipinnoite, basket weave -etukangas
  • Mitat 43 x 48,5 x 27 cm
  • Paino 14,5 kg

Lue lisää Orange Crush Bass Glenn Hughes nimikkomallin bassovahvistimesta

Kuten muutkin Crush-bassosarjalaiset, myös Orange Glenn Hughes Crush Bass 50 on varustettu refleksiaukolla, jonka ansiosta 12″ kaiutinelementti toistaa alataajuuksia kokoaan syvemmältä. Ekvalisaattorin erittäin laaja keskialueen säätö 300 herzistä 2,7 kiloherziin on parametrinen, mikä tarkoittaa sitä että haluttua taajuutta voidaan säätää sekä sen mukaan, mille kohdalle taajuuskaistaa se osuu, kuin myös halutun korostuksen tai leikkauksen määränä. Aktiivinen, kolmialueinen EQ mahdollistaa basso- ja keskitaajuuksille 15 dB korostusta tai leikkausta, diskantille 20 desibeliä.

Kitara- ja bassovahvistimien rinnakkain ajamista harrastaville Glenn Hughes Crush Bass 50 tuo peliin samat Blend- ja Gain-säädöt kuin OB1-sarjassa. Näin pohjabasso säilyy puhtaana, vaikka keskitaajuuksille luotaisiin kuinka räyhäkäs soundi. Erikseen saatavalla FS-1 -kytkimellä saa äänivallin polkaistua päälle suoraan lennosta. Bufferoitu efektilenkki lisää palettiin laajat mahdollisuudet sovittaa erilaisia efektejä etu- ja pääteasteen väliin.

Signaalitie on täysin analoginen ja combosta löytyy lisäksi 6 desibelin pad-vaimennus, integroitu viritysmittari, erillinen aux-tulo ja CabSim-kaiutinsimuloitu kuulokelähtö, joka toimii myös linjalähtönä äänityksissä.