Orange Pedal Baby 100 päätevahvistin efekteille (uusi)
Orange Pedal Baby 100 päätevahvistin efekteille (uusi) Orange Pedal Baby 100 päätevahvistin efekteille (uusi) Orange Pedal Baby 100 päätevahvistin efekteille (uusi)

Orange Pedal Baby 100 päätevahvistin efekteille (uusi)

Orange
389,00 €

Orange Pedal Baby 100 on pienikokoinen päätevahvistin efekteille ja etuasteille. Vahvistin on pienikokoinen, kevyt ja erittäin keikkakestävä.

Saatavana myymälästä heti. Toimitettuna 2-3 arkipäivää.
Toimitusaika 4 - 7 työpäivää

Orange Pedal Baby 100 on pienikokoinen päätevahvistin efekteille ja etuasteille. Vahvistin on pienikokoinen, kevyt ja erittäin keikkakestävä. Vahvistin edustaa aivan uudenlaista ajattelua, joka lähtee taajaan keikkailevien ammattimuusikoiden toiveista ja tarpeista. Se on erinomaisen hyväsoundinen mutta silti neutraali 100 watin A/B-luokan vahvistin, joka on aidosti putkihenkinen A-luokan ensimmäinen aste ja jämäkkä A/B-luokan pääteaste. 

Orange Pedal Baby 100:n EQ kytkeytyy pois päältä kun säädöt laittaa keskelle, silloin vahvistin vahvistaa vain sen mitä signaalitieltä tulee. Vahvistimen omaa kaksialueista ekvalisaattoria voi kuitenkin käyttää korjaamaan kulloistenkin kaappien eroja. 

Orange Pedal Baby 100 painaa vain noin kolme kiloa ja mahtuu pieneen tilaan, joten se on erinomainen valinta soittajalle, joka haluaa matkustaa suurille keikoille kevein kantamuksin.

Ominaisuudet

  • A/B-luokan vahvistin, 100 W / 8 ohm, 70 W / 16 ohm
  •  Säädöt: Bass, Treble, Volume 
  • 2 kaiutinlähtöä 
  • Mitat 30 x 7,7 x 19,5 cm
  • Paino 3,2 kg