Orange Rocker 15 Terror kitaravahvistin (uusi)
Orange Rocker 15 Terror kitaravahvistin (uusi) Orange Rocker 15 Terror kitaravahvistin (uusi) Orange Rocker 15 Terror kitaravahvistin (uusi) Orange Rocker 15 Terror kitaravahvistin (uusi)

Orange Rocker 15 Terror kitaravahvistin (uusi)

Orange
655,00 €

Rocker 15 Terror on näppärän kokoinen kaksikanavainen kitaravahvistinnuppi, joka soveltuu monipuolisuutensa vuoksi hyvin kotisoittoon, studioon tai keikalle.

Saatavana myymälästä heti. Toimitettuna 2-3 arkipäivää.
Toimitusaika 2 - 3 työpäivää

Orange Rocker 15 Terror on näppärän kokoinen ja helposti kuljeteltava kaksikanavainen kitaravahvistinnuppi, jonka tehoa voidaan skaalata tilanteen mukaan. Rocker 15 on riittävän äänekäs pienille estradeille, mutta se sopii hyvin myös kotiharjoitteluun ja studiosoittoon. 

Ykköskanavan puhtaammilla asetuksilla vahvistimen sointi on selkeä ja kuulas, ja lujemmalle käännettynä soundi murtuu rouhean bluesahtavaksi ja on aivan omiaan booster- tai overdrive-pedaaleiden käyttöön. 

Kakkoskanava, Dirty, on monille tutumpi erillisine Gain- ja Volume- säätöineen ja kolmialueisine sävynsäätöineen. 

Rocker 15 on jämäkkäkoppainen ja erittäin kestävistä materiaaleista rakennettu luottovahvistin tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Ominaisuudet

  • Kaksi kanavaa, kanavanvaihto jalkakytkimellä
  • Täysputkivahvistin
  • Bufferoitu efektiluuppi
  • Putket: etuasteessa 3 x 12AX7/ECC83, pääteasteessa 2 x EL84, efektiluupin ohjaus 12AT7/ECC81
  • Säätimet (1. kanava): Volume
  • Säätimet (2. kanava ”Dirty”): Gain, Volume, Bass, Middle, Treble
  • Nimellisteho: 15 / 7 / 1 / 0,5 W
  • Ulkomitat (l x k x s, cm): 35,6 x 17,7 x 15
  • Paino: 6,4 kg


Rockerissa on kaksi erilaista kanavaa

Käytännöllisen tehoskaalauksen ohessa Rocker 15 tarjoaa muitakin etuja. Sen kaksi täysin eriluonteista kanavaa kattavat yhdessä erittäin laajan soundimaailman.

Minimalistinen ykköskanava on todellinen puristin unelma ja siksipä siinä onkin vain yksi säädin, volume. Kanava tottelee todella tarkasti soittajan dynamiikkaa ja sen äärimmäisen luonnollinen ja värittymätön soundi säilyttää niin instrumenttien kuin efektipedaaleidenkin oman soinnin ihanteellisen aitona – juuri sellaisena kuin soittimen tai pedaaleiden valmistaja on alunperin suunnitellut. Yksikelaiset mikrofonit helisevät avoimen kirkkaasti ja humbuckerit laulavat juurevan rotevina. Puhtaammilla asetuksilla vahvistimen sointi on selkeä ja kuulas, lujemmalle käännettynä soundi murtuu rouhean bluesahtavaksi ja on aivan omiaan booster- tai overdrive-pedaaleiden käyttöön. Sananmukaisesti – sitä saa sitä mitä tilaa!

Se toinen kanava, Dirty, on sitten useimmille tutumman oloinen erillisine Gain- ja Volume- säätöineen ja kolmialueisine sävynsäätöineen. Ja ykköskanavan lailla myös ”Dirty” on erittäin herkkä soittodynamiikalle. Myös Dirty-kanavan voi säätää puhtaanpuoleiseksi ja komppikäyttöön sopivaksi, tai toisaalta siitä irtoaa peri-brittiläinen rock-särö soolosoittoon (kanavanvaihtoon tarvitaan lisävarusteena myytävä FS-1- pedaali).

Rocker 15 Terror on rakennettu kestämään

Orange vahvistimet suunnitellaan kestämään. Niiden täytyy palvella isäntäänsä luotettavasti keikalta toiselle. Siksi myös Rocker 15 on varustettu samoilla korkealaatuisilla muuntajilla kuin esikuvan ja tiennäyttäjän asemaan kohonnut Terror-mallisto. Samoilla perusteilla Orange viittasi kintaalla muovisille klipsiliittimille sekä lattakaapeleille ja valitsi niiden sijaan johtojen kytkemisen perinteiseen tapaan käsin juottamalla. Elektroniikkaa suojaa vankka teräspellistä taivuteltu kotelo, joka on upotettu jämäkkään, 18 millimetrin vanerista valmistettuun koppaan.

Olipa hakusessa pienitehoinen vahvistin harjoituskäyttöön tai klubilavoille riittävä keikkakone, Rocker 15 täyttää mitat joka tilanteessa.