PRS SE Custom 24 Trampas Green + gig bag ja soittohihna (käytetty)
PRS SE Custom 24 Trampas Green + gig bag ja soittohihna (käytetty) PRS SE Custom 24 Trampas Green + gig bag ja soittohihna (käytetty) PRS SE Custom 24 Trampas Green + gig bag ja soittohihna (käytetty) PRS SE Custom 24 Trampas Green + gig bag ja soittohihna (käytetty) PRS SE Custom 24 Trampas Green + gig bag ja soittohihna (käytetty) PRS SE Custom 24 Trampas Green + gig bag ja soittohihna (käytetty) PRS SE Custom 24 Trampas Green + gig bag ja soittohihna (käytetty) PRS SE Custom 24 Trampas Green + gig bag ja soittohihna (käytetty) PRS SE Custom 24 Trampas Green + gig bag ja soittohihna (käytetty) PRS SE Custom 24 Trampas Green + gig bag ja soittohihna (käytetty) PRS SE Custom 24 Trampas Green + gig bag ja soittohihna (käytetty)

PRS SE Custom 24 Trampas Green + gig bag ja soittohihna (käytetty)

PRS Paul Reed Smith
635,00 €

Erittäin siistikuntoinen ja kevytsoittoinen PRS SE Custom 24 Trampas Green sähkökitara. Hinta sisältää alkuperäisen PRS gig bagin.

Saatavana myymälästä heti. Toimitettuna 2-3 arkipäivää.

Erittäin siistikuntoinen ja kevytsoittoinen 2018 Koreassa valmistunut PRS SE Custom 24 Trampas Green sähkökitara. Hinta sisältää alkuperäisen PRS gig bagin sekä soittohihnan. Ei mainittavia käytön jälkiä ja kunto erinomainen nauhoja myöten. Mahonkibody vaahterakannella, Wide Thin-kaulaprofiili ja ruusupuuotelauta. Alkuperäiset PRS mikrofonit kelanpuolituksella.