SCHALLER S-LOCKS GOLD HIHNALUKOT (uusi)
SCHALLER S-LOCKS GOLD HIHNALUKOT (uusi) SCHALLER S-LOCKS GOLD HIHNALUKOT (uusi) SCHALLER S-LOCKS GOLD HIHNALUKOT (uusi)

SCHALLER S-LOCKS GOLD HIHNALUKOT (uusi)

32,00 €

Strap Lock System, Hiljaiset ja turvalliset hihnalukot, Sopii kaikkiin kitaroihin ja bassoihin, Security Lock, Helppo asentaa ja käyttää

Toimitusaika 2 - 3 työpäivää

Schaller S-Locks hihnalukot on suunniteltu täysin uusiksi vanhan legendaarisen hihnalukon pohjalta. Uudet S-Locks lukot ovat hiljaiset ja erittäin turvalliset ja ne sopivat kaikkiin kitaroihin ja bassoihin.

S-Locks lukot ovat tyylikkäät ja ennen kaikkea todella varmatoimiset ja kestävät. Niissä on yhdestä teräspalasta tehdyt hihnatapit porautuvalla ruuvipäällä ja 3mm kuusiokannalla, joten tukeva kiinnitys on helppo tehdä itse. Aiempaa paksumpi hihnatappi takaa kestävyyden ja korkealaatuiset huopaprikat suojaavat soittimen pintaa. Uusi design takaa myös sen, että lukon osat eivät kilise tai kolise lainkaan soittajan liikkuessa soittimen kanssa!

S-Locks lukot ovat aiempaa pidemmät, joten nyt niihin mahtuu tukevampikin nahkahihna. Hihnan maksimipaksuus on nyt 6mm. Teräksinen lukko-osa on uudelleen muotoiltu, minkä ansiosta irrotus vetämällä on helppoa ja lukko on varmatoiminen sekä kestää kulutusta vuodesta toiseen.

S-Locks esittelee myös täysin uudenlaisen, tyylikkään Lock-Wheel ”lukituspyörän”, joka kiristetään erittäin tukevasti paikoilleen kolmella helpolla toimenpiteellä:

  • Lock-Wheel pyöritetään käsikireyteen itselukittuvaan kierteeseen (pyöreä reuna ylöspäin)
  • Loppukiristys on helppo tehdä 2mm kuusioavaimen varrella
  • Minikokoinen ruuvi Lock-Wheelin reunassa varmistaa kiinnityksen

JÄIKÖ JOKIN MIETITYTTÄMÄÄN?

Palvelemme puhelimitse ja verkossa joustavasti päivittäin.
Ota yhteyttä sähköpostilla kaksikitaraa@hotmail.com tai puhelimitse 040 967 6202. 

Myymälä on avoinna tiistaisin ja torstaisin kello 12-17.30 sekä lauantaisin kello 11-15. Myymälässä on mahdollista testata kaikkia soittimia.