SEYMOUR DUNCAN 59 CUSTOM HYBRID TREMBUCKER BLACK TB-16  (uusi)
 SEYMOUR DUNCAN 59 CUSTOM HYBRID TREMBUCKER BLACK TB-16  (uusi)  SEYMOUR DUNCAN 59 CUSTOM HYBRID TREMBUCKER BLACK TB-16  (uusi)

SEYMOUR DUNCAN 59 CUSTOM HYBRID TREMBUCKER BLACK TB-16 (uusi)

107,00 €

Erittäin rikas humbucker, joka toimii tiukemmassa rock- ja metallisoundissa erinomaisesti.

Toimitusaika 2 - 3 työpäivää

Seymour Duncan 59/Custom Hybrid Trembucker yhdistää kaksi Duncanin erittäin suosittua mikkiä: Yksi kela on 59 Modelista ja yksi Duncan Customista. Tuloksena on soundiltaan erittäin rikas humbucker, joka toimii tiukemmassa rock- ja metallisoundissa erinomaisesti.

Mallissa mikin napapalat ovat leveämmillä väleillä, ja se soveltuu tallamikiksi kitaroihin, joissa on esim. Floyd Rose -tyyppinen kelluva talla.

59/Custom Hybridin ulostulo on ns. medium-tasoa, mutta soundi on paksu ja ylemmillä keskitaajuuksilla varsin laaja. Mikki on todella tasapainoinen ja se yhdistää klassista ja modernia humbucker-soundia sopivasti purevaksi paketiksi. Splitattuna saat myös 59:n kelalta maukkaan yksikelaisen soundin. Loistava valinta tallamikiksi.

Ominaisuudet:
Tremolo-tallalla varustettuun 6-kieliseen kitaraan
Trembucker, F-spaced, mismatched coils
Käsintehty USA:ssa
Alnico 5 Bar Magnet
Nickel Silver Bottom Plate
4-Conductor Lead Wire
Vacuum Wax Potted for Squeal-Free Performance

TOIMITUSAIKA

Ilmoitettu toimitusaika koskee Matkahuollon paketteina toimitettavia tilauksia. Kaikki tuotteet ovat noudettavissa myymälästä aukioloaikoina ilman erillistä toimitusaikaa. 

JÄIKÖ JOKIN MIETITYTTÄMÄÄN?

Palvelemme puhelimitse ja verkossa joustavasti päivittäin.
Ota yhteyttä sähköpostilla asiakaspalvelu@kaksikitaraa.com tai puhelimitse 040 967 6202. 

Myymälä on avoinna tiistaisin ja torstaisin kello 12-17.30 sekä lauantaisin kello 11-15. Myymälässä on mahdollista testata kaikkia soittimia.