Seymour Duncan Black Winter Bridge Kitaramikrofoni (uusi)
Seymour Duncan Black Winter Bridge Kitaramikrofoni (uusi) Seymour Duncan Black Winter Bridge Kitaramikrofoni (uusi)

Seymour Duncan Black Winter Bridge Kitaramikrofoni (uusi)

Seymour Duncan
118,00 €

11102-91-B, Passiivinen humbucker 6-kielisiin kitaroihin, Armoton tallamikki äärimmäiseen metalliin, Keraamiset magneetit, Käsintehty USA:ssa.

Saatavana myymälästä heti. Toimitettuna 2-3 arkipäivää.

Seymour Duncan Black Winter Bridge on Pohjolan rankkoihin metallisoundeihin mittatilauksena toteutettu humbucker-tallamikki.

Black Winter -mikit ovat Musamaailman ja Seymour Duncan Custom Shopin ideoima erikoistuote, jota suunnitteluvaiheessa testasivat mm. sellaiset kitaristin kuin Keith Merrow, Ola Englund (Six Feet Under, The Haunted), ja Teloch (Mayhem). Tuloksena on rakenteeltaan uniikki ja äärimmäisiin metallisäröihin sekä aggressiivisimpiin riffeihin tehty passiivi-humbucker, jota on saatavana tavallisena ja trembucker-versiona Floyd Rose -tyyppisellä tallalla varustettuihin kitaroihin sekä 7- ja 8-kielisiin kitaroihin sopivina malleina.

Mikit on toteutettu kolmella keraamisella magneetilla ja Seymour Duncan Custom Shopin varta vasten kehittelemällä käämityksellä. Tämän ansiosta soundi on hevimpi ja paksumpi kuin Duncanin muissa ison ulostulon humbuckereissa (esim. Duncan Distortion), mutta silti myös selkeämpi. Black Winterin vaste nopeaan soittoon on myös omaa luokkaansa, eli soundi ei puuroudu isollakaan säröllä.

Black Winter -mikit toimivat erityisen hyvin kitaroissa, joiden ominaissointi on tumma tai keskitaajuuksille painottuva.

Yhdistä Black Winter -kaulamikkiin, niin soundisi on balanssissa niin soolo- kuin riffipuolella!

Ominaisuudet

Ominaisuudet
Passiivinen humbucker-tallamikrofoni
6-kielisiin kitaroihin
Käsintehty USA:ssa
3 keraamista magneettia
4-Conductor Shielded Wiring
Musta, musta aluslevy, mustat ruuvit
Logotekstit vanhalla fontilla