Seymour Duncan Brad Paisley La Brea Tele Set (uusi)
Seymour Duncan Brad Paisley La Brea Tele Set (uusi) Seymour Duncan Brad Paisley La Brea Tele Set (uusi) Seymour Duncan Brad Paisley La Brea Tele Set (uusi)

Seymour Duncan Brad Paisley La Brea Tele Set (uusi)

197,00 €

Brad Paisley Signature, Käsintehty USA:ssa, Yksikelaiset, Autenttista ulkonäköä ja hieman normaalia erottuvampaa keskialuetta tarjoava mikkisetti Telecasteriin.

Toimitusaika 2 - 3 työpäivää

Soundinäyte

Seymour Duncan Brad Paisley La Brea Tele Set on tehty samalla reseptillä kuin kitaristi Brad Paisleyn 1968 Teleen varta vasten suunnitellut mikit. Setti sisältää kaula- ja tallamikin.

Nämä 1960-luvun ulkonäön mukaisesti tehdyt mikit tarjoavat autenttista Tele-soundia pienillä muutoksilla. Tallamikissä on Alnico IV -magneetit ja ulostulo on 7.44. Mikki tuottaa klassista avointa soundia, mutta myös Alnico IV:lle tyypillistä erottuvampaa keskialuetta.

Tasapainoisesti ja paksusti soivassa kaulamikissä on Alnico II -magneetit ja ulostulo 7.55. Yhdessä mikit tarjoilevat Brad Paisleyn soitolle ominaista twangia, pyöreällä yläpäällä ja tanakoilla alataajuuksilla.

Ominaisuudet:Passiivinen single coil -mikkisetti6-kielisiin kitaroihin1x Seymour Duncan Brad Paisley La Brea Tele Neck1x Seymour Duncan Brad Paisley La Brea Tele BridgeKäsintehty USA:ssaAlnico 4 ja Alnico 2 rod magneetitDC-resistanssi: kaulamikki 7.55, tallamikki 7.44Cloth Push-Back CablesVintage-harmaa ja kromikuoriSisältää asennusruuvit

TOIMITUSAIKA
Ilmoitettu toimitusaika koskee Matkahuollon Lähellä-paketteina tehtäviä toimituksia. Kaikki tuotteet ovat noudettavissa myymälän aukioloaikoina ilman erillistä toimitusaikaa.