SEYMOUR DUNCAN CALIFORNIA 50S SET CA 50 (uusi)
SEYMOUR DUNCAN CALIFORNIA 50S SET CA 50 (uusi) SEYMOUR DUNCAN CALIFORNIA 50S SET CA 50 (uusi) SEYMOUR DUNCAN CALIFORNIA 50S SET CA 50 (uusi)

SEYMOUR DUNCAN CALIFORNIA 50S SET CA 50 (uusi)

Seymour Duncan
184,00 €

11208-01, CA50, SSL-1 SET(3), Vintage Staggered Set for Strat, Laadukas autenttinen vintage-soundinen mikkisetti,

Saatavana myymälästä heti. Toimitettuna 2-3 arkipäivää.
Toimitusaika 2 - 3 työpäivää

11208-01, CA50, SSL-1 SET(3), Vintage Staggered Set for Strat, Laadukas autenttinen vintage-soundinen mikkisetti, Sisältää 2x SSL-1 ja 1x SSL-1 RwRp, Yksikelaiset Straton mikit, Alnico 5 rod magneetit, Käsintehty USA:ssa, Valkoiset kuoret.

Seymour Duncan California 50s Set on autenttinen 1950-luvun äänimaailmalla ja rakenteella toteutettu laadukas yksikelaisten mikkien setti Stratocaster-tyyppiseen sähkökitaraan.

Setissä on Seymour Duncan Vintage Staggered kaulamikki, keskimikki ja tallamikki. Keskimikki on ns. RWRP-mallia, eli vastapäivään käämitty ja vastakkaisella polariteetilla. Mikkikytkimen asennoissa 2 ja 4 soundi on siis hurinaton. 


Mikeissä on Alnico 5 rod magneetit, aikakaudelle tyypilliset korotetut napapalat sekä erityinen käämintä. Näiden ansiosta mikit tuottavat alkuperäisille Stratocastereille tunnusomaista kirkasta, raikasta ja kuulasta sointia napakalla atakilla.

Kaikki Seymour Duncanin vintage-tyyppiset mikit tehdään käsin USA:ssa autenttisilla väreillä, materiaaleilla ja työmenetelmillä.

Sisältää valkoiset mikkikuoret.

Ominaisuudet

Yksikelaisten mikkien setti
6-kielisiin sähkökitaroihin
2x Seymour Duncan Vintage Staggered Strat SSL-1
1x Seymour Duncan Vintage Staggered Strat SSL-1 RWRP
Käsintehty USA:ssa
Alnico 5 rod magneetit
Wax Potted for Squeal-Free Performance
Valkoiset kuoret